Blog

Laatste nieuws

 

Verneem hier het laatste nieuws over StoryLand, al onze auteurs en hun boeken. Wordt geïnspireerd door hun verhalen en krijg zin om met ons samen te werken.

StoryLand uitgever van het jaar

StoryLand uitgever van het jaar

De jury van de Belgian Prestige Awards heeft StoryLand als winnaar gekozen voor de titel “Uitgeverij van het jaar” 2020/2021. Vooral de innovatieve en revolutionaire manier van werken en de uitmuntende service heeft de juryleden aangesproken. Als jonge uitgeverij is dit een hele opsteker waarvoor we vooral al onze medewerkers achter de scherm voor moeten bedanken.

Over de schouders van Jan Roskams

Over de schouders van Jan Roskams

Jan Roskams is geboren in Lievegem. Op de leeftijd van één jaar verhuisde hij, samen met zijn zes broers en zussen, naar Antwerpen. Hij voelt zich Antwerpenaar in hart en nieren en voelt zich nog een kwieke man van 45, maar word en af toe toch op de realiteit gedrukt dat hij nog net een oorlogskind is. Over je schouder is een erotische thriller die hij uitgeeft via Uitgeverij StoryLand.

Sylvia Declerck over het optimale leven

Sylvia Declerck over het optimale leven

Sylvia Declerck schreef De kleine gids naar het optimale leven. Ze geeft les in Syntra en neemt je mee in haar persoonlijke reis om tot, zoals zij het zegt, het optimale leven te komen. Innerlijke rust, emotionele balans, innig gelukkig zijn. Ze heeft haar lessen begrijpbaar neergeschreven. Eerst zelf doorvoeld en doorleefd.

Ian Van der Vincken brengt Utopie uit via uitgeverij StoryLand

Ian Van der Vincken brengt Utopie uit via uitgeverij StoryLand

Ian Van der Vincken is steeds geboeid geweest door fantastische verhalen zoals deze van Stephen King, J.R.R Tolkien en Edgar Allan Poe. Hij is net afgestudeerd als bachelor in de journalistiek en ontdekte een wereld waarin hij zijn avontuurlijke geest kon loslaten. Zijn eerste boek is een intrigerend verhaal vol actie, avontuur en romantiek.

Kathy M.F. Planckaert en Het paradigma van de Verbondenheid

Kathy M.F. Planckaert en Het paradigma van de Verbondenheid

Na haar opleiding als sociaal assistente studeerde Kathy Planckaert psychologie. Haar droom was en is nog steeds om mensen te begeleiden om in hun kracht te gaan staan. Kathy specialiseerde zich in een holistische en integratieve aanpak van ons lichamelijk en psychisch welzijn. In haar werk als docente psychologie aan toekomstige verpleegkundigen trachtte ze het bewustzijn met betrekking tot de verbinding tussen mind, body en soul aan de man te brengen.

Fran Genis over reïncarnatie bij StoryLand

Fran Genis over reïncarnatie bij StoryLand

Fran Genis is een creatieve duizendpoot die gepassioneerd zingt, tekent en schrijft. Haar boek, Herinner en onthou, gaat over reïncarnatie. Ze heeft een zeer aangename schrijfstijl en weet de lezer vanaf de eerste bladzijde te boeien. Fran woont samen met haar man in Rotterdam. Daar is ze grafisch ontwerper.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van StoryLand, haar auteurs en de hun boeken. Schrijf je hieronder gratis in op onze nieuwsbrief.