Blog

Laatste nieuws

 

Verneem hier het laatste nieuws over StoryLand, al onze auteurs en hun boeken. Wordt geïnspireerd door hun verhalen en krijg zin om met ons samen te werken.

StoryLand uitgever van het jaar

StoryLand uitgever van het jaar

De jury van de Belgian Prestige Awards heeft StoryLand als winnaar gekozen voor de titel “Uitgeverij van het jaar” 2020/2021. Vooral de innovatieve en revolutionaire manier van werken en de uitmuntende service heeft de juryleden aangesproken. Als jonge uitgeverij is dit een hele opsteker waarvoor we vooral al onze medewerkers achter de scherm voor moeten bedanken.

Erik Geysen en professor Lens

Erik Geysen en professor Lens

Als jonge papa verzon Erik Geysen liever verhaaltjes voor het slapengaan dan telkens dezelfde verhaaltjes uit dezelfde boekjes voor te lezen.
De ongelofelijke onderzeese avonturen van Professor Lens is een prachtig kinderboek met bijzonder mooie tekeningen van hem.
Leerrijke verhalen en tot de verbeelding sprekende tekeningen maken dit boek een hebbeding voor de jonge lezers en ook een prachtig voorleesboek voor het slapen gaan.

Op weg met Patrick Ameye

Op weg met Patrick Ameye

Buen Camino is een prachtig verhaal van Patrick Ameye waarmee je knusjes in de zetel kruipt en je onderdompelt in het wedervaren van een reisgezelschap, dat zich een weg zoekt naar het bedevaartsoord van Santiago de Compostella, in Spanje. De tocht kent veel ups-and-downs, want niet alleen trekken ze ten strijde tegen het golvende parcours en de verrassende weersomstandigheden, maar ook tegen een aanzienlijk aantal innerlijke conflicten, die hun zielen stuk voor stuk dreigen te verscheuren. Er volgen interessante ontmoetingen met uiteenlopende karakters tijdens de reis. Ze ontdekken prachtige delen van het mooie Frankrijk en het bergachtige Noord-Spanje.

De reden van Lieve Pauwels

De reden van Lieve Pauwels

Een gevangenisdirectrice in een mannengevangenis krijgt een verboden vertrouwensrelatie met een gedetineerde. Met kennis van zaken schreef Lieve Pauwels: “Alles heeft een reden”. Daarin neemt ze de lezer mee vanaf de eerste bladzijde en laat hen niet meer los. Haar aangename schrijfstijl maakt dat je boek maar moeilijk kan neerleggen.

INMEMORIAM ROGER PAULY

INMEMORIAM ROGER PAULY

Roger Pauly, de voormalige voorzitter van de Gezinsbond, is overleden. De wereld van morgen, was zijn laatste boek. Daarin geeft hij de lezer nog tips mee voor een beter leven. Het werd uitgegeven via StoryLand.

De Kantlijn van Elke Wambacq

De Kantlijn van Elke Wambacq

Elke Wambacq is geen onbekende. Ze is CEO van Dinobusters, journaliste voor, onder meer, De Tijd, ze geeft les aan de HOGENT, maar even opmerkelijk: Elke is criminoloog van achtergrond, en haalde een MBA in London. “De Kantlijn” is haar eerste roman. Het werk zat al jaren in haar hoofd en met het overlijden van haar vader ontstond de drang om het eindelijk uit te schrijven.

Beschikbare categorieën

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van StoryLand, haar auteurs en de hun boeken. Schrijf je hieronder gratis in op onze nieuwsbrief.