Blog

Laatste nieuws

 

Verneem hier het laatste nieuws over StoryLand, al onze auteurs en hun boeken. Wordt geïnspireerd door hun verhalen en krijg zin om met ons samen te werken.

StoryLand uitgever van het jaar

StoryLand uitgever van het jaar

De jury van de Belgian Prestige Awards heeft StoryLand als winnaar gekozen voor de titel “Uitgeverij van het jaar” 2020/2021. Vooral de innovatieve en revolutionaire manier van werken en de uitmuntende service heeft de juryleden aangesproken. Als jonge uitgeverij is dit een hele opsteker waarvoor we vooral al onze medewerkers achter de scherm voor moeten bedanken.

Auteurs brengen hulde aan StoryLand

Auteurs brengen hulde aan StoryLand

Nooit gezien! Auteurs brengen spontaan hulde aan de mensen achter StoryLand. StoryLand staat ervoor bekend steeds meer de doen voor haar auteurs dan andere uitgeverijen. We bewegen hemel en aarde om onze auteurs mogelijkheden te bieden om hun boeken te verkopen en te...

Guido Hamerlinck geeft uit via StoryLand

Guido Hamerlinck geeft uit via StoryLand

Guido Hamerlinck is 59 en woont in het Oost-Vlaamse Wachtebeke. Hij schreef zijn eerste spannende thriller en wat voor één. Het verhaal gaat over de moord op 5 Iraanse nucleaire wetenschappers, uitgevoerd door de Mossad (de Israëlische buitenlandse geheime dienst) tussen 2009 en 2019. Maanden research is er aan voorafgegaan.

Dorien Van Gelder doet haar debuut bij StoryLand

Dorien Van Gelder doet haar debuut bij StoryLand

Dorien Van Gelder, is 27 jaar oud en woont in Affligem. Zo’n kleine 1,5 jaar geleden begon zij aan haar grootste droom: het schrijven van een (jeugd)thriller. En anderhalf jaar – en bloed, zweet en tranen – later, is haar boek Vijf minuten voorsprong klaar voor publicatie.

Benny Baudewyns kiest voor StoryLand

Benny Baudewyns kiest voor StoryLand

Na een schrijverscarrière van meer dan twintig jaar, wil Benny Baudewijns zijn magnum opus uitbengen via StoryLand. Het Buchinsky incident. Wanneer de Russen in 1945 Berlijn heroveren op de nazi’s, stopt hun terreinhonger niet. Ze stomen door tot voorbij Brussel. In volle Koude Oorlog wordt in Vlaanderen een IJzeren Gordijn opgetrokken. Benny Baudewyns had niet kunnen voorzien hoe actueel zijn boek wel zou zijn nu het risico op een derde wereldoorlog groter is dan ooit.

Boek 2 van Christel Desmaretz ook via StoryLand

Boek 2 van Christel Desmaretz ook via StoryLand

Christel Desmaretz brengt ook haar tweede roman uit via uitgeverij StoryLand. Vorig jaar debuteerde ze met Brieven van Leandra waarvoor ze veel lovende recensies kreeg. Nu gaat ze verder met Vogels van glas, waarin de personages van haar eerste boek terugkeren.
‘Vogels van Glas’ geeft een verklaring over de Twee Spiegels uit het boek ‘Brieven van Leandra’. Je kan beide boeken perfect afzonderlijk lezen.

Chee welkom bij StoryLand

Chee welkom bij StoryLand

Chee is een creatieve duizendpoot, want naast schrijven is ze ook lid van kunstatelier Tabula Rasa waar ze schildert en boetseert. Haar inspiratie haalt ze vooral in Spanje, waar ze sinds vijf jaar heel regelmatig alleen naartoe trekt. Reizen, mensen ontmoeten, verhalen sprokkelen, dat is haar ding. Mensen ontmoeten doet Chee ook via Tinder en je kan rekenen dat dit voldoende stof geeft voor heel wat boeiende verhalen.