Blog

Laatste nieuws

 

Verneem hier het laatste nieuws over StoryLand, al onze auteurs en hun boeken. Wordt geïnspireerd door hun verhalen en krijg zin om met ons samen te werken.

StoryLand uitgever van het jaar

StoryLand uitgever van het jaar

De jury van de Belgian Prestige Awards heeft StoryLand als winnaar gekozen voor de titel “Uitgeverij van het jaar” 2020/2021. Vooral de innovatieve en revolutionaire manier van werken en de uitmuntende service heeft de juryleden aangesproken. Als jonge uitgeverij is dit een hele opsteker waarvoor we vooral al onze medewerkers achter de scherm voor moeten bedanken.

Johan De Laet brengt zijn thriller uit via StoryLand

Johan De Laet brengt zijn thriller uit via StoryLand

Johan De Laet heeft na twintig jaar actief te zijn in de ICT wereld zijn carrière even op pauze gezet om aan zijn thrillerdebuut Turbine te werken. Wat volgt is actiethriller die je geen seconde verveelt. Een rollercoaster aan gebeurtenissen die je meesleurt van de ene spetterende scene in de andere. Ondertussen heeft hij ook zijn diploma scenarioschrijven behaald en probeert hij daar de eerste stappen in te zetten.

Eva-Maria Biss geeft haar debuutroman uit via StoryLand

Eva-Maria Biss geeft haar debuutroman uit via StoryLand

Eva-Maria Biss groeide op in Blankenberge (België). Ze heeft een achtergrond in communicatie en PR en in life coaching. Alle voorgaande kronkelige stappen in haar leven zijn samengekomen in het schrijven van romans waarin liefde in verschillende gedaanten altijd een belangrijke rol zal spelen.

Erik Persoons tekent opnieuw bij Uitgeverij StoryLand

Erik Persoons tekent opnieuw bij Uitgeverij StoryLand

Erik Persoons tekent opnieuw bij Uitgeverij StoryLand. Het tweede boek van de Safari Sisters, Het elixir van Enquist, wordt weldra verwacht. Erik is eveneens medeoprichter van de Young Readers Foundation; een vzw die zich inzet om jongeren meer boeken te doen lezen en zo hun cognitieve vaardigheden te bevorderen.

Eric Kerkhove geeft kinderboek uit via StoryLand

Eric Kerkhove geeft kinderboek uit via StoryLand

Eric Kerkhove brengt het boek, Betoverd door prinses Liese, uit via StoryLand. Als jonge vader kon hij zijn kinderen eindeloos boeien met vertellingen. Het vertellen en schrijven is dan ook altijd zijn grote passie geweest. “Betoverd door Prinses Liese” is een bundel vrolijke verhaaltjes en sprookjes over Prinses Liese die magische krachten heeft.

Sander Van Hecke over Surveillance Capitalism

Sander Van Hecke over Surveillance Capitalism

Een politiek dier in tijden van Surveillance Capitalism van Sander Van Hecke start vanuit de vraag “wat is de mens” om zo de effecten van SC op het menszijn te bekijken. Door deze unieke inkijk wordt de lezer bevraagt en wordt de lezer gedwongen kennis te maken met de architectuur en de logica achter de platforms en socialemediakanalen en wordt de lezer geconfronteerd met haar eigen gewoontes en verslavingen. Zo wordt de lezer gedwongen om de hand in eigen boezem te steken

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van StoryLand, haar auteurs en de hun boeken. Schrijf je hieronder gratis in op onze nieuwsbrief.