Blog

Laatste nieuws

 

Verneem hier het laatste nieuws over StoryLand, al onze auteurs en hun boeken. Wordt geïnspireerd door hun verhalen en krijg zin om met ons samen te werken.

StoryLand uitgever van het jaar

StoryLand uitgever van het jaar

De jury van de Belgian Prestige Awards heeft StoryLand als winnaar gekozen voor de titel “Uitgeverij van het jaar” 2020/2021. Vooral de innovatieve en revolutionaire manier van werken en de uitmuntende service heeft de juryleden aangesproken. Als jonge uitgeverij is dit een hele opsteker waarvoor we vooral al onze medewerkers achter de scherm voor moeten bedanken.

Louise, het tweede boek van Marc Perneel bij StoryLand

Louise, het tweede boek van Marc Perneel bij StoryLand

Marc Perneel kennen we van zijn misdaadroman Opsporingsteam Schoten en het vervolg daarvan wordt in het najaar verwacht, maar inmiddels heeft hij een psychologische roman geschreven: Louise.
Louise komt terecht in de armoede en grote eenzaamheid. Een valpartij op de Meir in Antwerpen is het begin van een keerpunt.

Paul Desmedt brengt humor naar StoryLand

Paul Desmedt brengt humor naar StoryLand

De boeken van Paul Desmedt getuigen van diepgaande mensenkennis, observatievermogen en relativering. Bekijk de telefonische conversaties van Nicole en Linda als buitenstaander en je zal moeilijk je lach kunnen inhouden. Soms uitvergroot en hilarisch, soms vertederend of zelfs pijnlijk, Nicole en Linda is een boek dat je niet onberoerd laat.

Chris Christie’s non-fictieboek via StoryLand

Chris Christie’s non-fictieboek via StoryLand

Als haar zoon een ernstig skiongeluk heeft en alle dokters de hoop hebben opgegeven is er één arts die clandestien in de kelders van Gasthuisberg een experimentele operatie uitvoert die het leven van Roderick redt. Geloof mij is het waargebeurde verhaal van Chris Christie waarmee ze hoop wil geven aan mensen in gelijkaardige situaties.

Na 3 maanden royalty’s ontvangen

Na 3 maanden royalty’s ontvangen

“Straf, maar in het voordeel van de schrijver.” Zo beschrijft auteur Ron Langenus zijn ervaring met StoryLand. Met de “Classic”-formule kreeg hij reeds na enkele maanden royalty’s uitbetaald. Naast natuurlijk de vele andere voordelen die StoryLand te bieden heeft, zoals gratis roll-up banner, gratis affiches voor signeersessies en verkoopspunten en veel meer.

Luc Van hoeymissen geeft uit via StoryLand

Luc Van hoeymissen geeft uit via StoryLand

Luc Van hoeymissen is betrokken geweest bij talrijke organisaties en verenigingen. Als erkend bemiddelaar in familiale zaken heeft hij geleerd een onderscheid te maken tussen de perceptie en de werkelijkheid en het intrigerende van de grens tussen beiden. Hij was actief betrokken bij de problematiek rond seksueel misbruik in de kerk en is geboeid door de wetenschappen die het ontstaan van het heelal en het leven aantonen.
Nu geeft hij zijn boek” Het Onwaarschijnlijke Evangelie” uit via StoryLand.
Het Onwaarschijnlijke Evangelie is geen droge opsomming van feiten en verklaringen, maar een boeiend verhaal dat leest als een historisch drama.