Blog

Laatste nieuws

 

Verneem hier het laatste nieuws over StoryLand, al onze auteurs en hun boeken. Wordt geïnspireerd door hun verhalen en krijg zin om met ons samen te werken.

StoryLand uitgever van het jaar

StoryLand uitgever van het jaar

De jury van de Belgian Prestige Awards heeft StoryLand als winnaar gekozen voor de titel “Uitgeverij van het jaar” 2020/2021. Vooral de innovatieve en revolutionaire manier van werken en de uitmuntende service heeft de juryleden aangesproken. Als jonge uitgeverij is dit een hele opsteker waarvoor we vooral al onze medewerkers achter de scherm voor moeten bedanken.

Laura Dirkx vond haar weg naar StoryLand

Laura Dirkx vond haar weg naar StoryLand

Laura Dirkx is de auteur van Zielsveel. Een boek met een beklijvend verhaal dat zich afspeelt in een pos-apocalyptische periode en dat via uitgeverij StoryLand wordt uitgegeven. De auteur verstaat de kunst om, als geen ander, de gevoelens van haar personages op zo’n breekbare manier te verwoorden dat je als lezer meteen met hen connecteert.

Luc Van hoeymissen bij StoryLand

Luc Van hoeymissen bij StoryLand

Luc Van hoeymissen heeft reeds vele watertjes doorzwommen. Hij is betrokken geweest bij talrijke organisaties en verenigingen. Als erkend bemiddelaar in familiale zaken heeft hij geleerd een onderscheid te maken tussen de perceptie en de werkelijkheid en het intrigerende van de grens tussen beiden.

De fantasie van Maja Vermeulen via StoryLand

De fantasie van Maja Vermeulen via StoryLand

Maja Vermeulen is een creatieve lerares lager onderwijs en zij en haar man zijn de ouders van twee actieve jongens. Ze is bekend geworden als auteur van de Heksenzielen trilogie waarvan ze nu het derde deel uitbrengt via StoryLand.

Hans J. Russelle heeft plannen met StoryLand

Hans J. Russelle heeft plannen met StoryLand

Hans J. Russelle is hoofdinspecteur, rechercheur bij de lokale politie Damme/Knokke-Heist. Steek angst in je vijand is zijn debuut, maar wat voor één. Een ijzingwekkend misdaadverhaal over een gescheiden politie-inspecteur die tussen alle misdaadbestrijding door verlief wordt. Wie wint uiteindelijk de race tegen de klok? Van het noorden van Frankrijk tot tegen de grens met Nederland, van Brussel tot Blankenberge, wie is er nog veilig?

Het tweede boek van Ruben Sinnaeve via StoryLand

Het tweede boek van Ruben Sinnaeve via StoryLand

Met Eindige Hemel schreef Ruben Sinnaeve het spannende vervolg op Gids naar Nergens. Ook hierin beleeft Lieze weer de spannendste avonturen en het is nog maar de vraag of ze deze keer de weg naar huis weet te vinden.

Saskia Lauwagie tekent bij StoryLand

Saskia Lauwagie tekent bij StoryLand

Saskia Lauwagie geeft haar boek “Vlucht” uit via Uitgeverij StoryLand. Een boek over de demonen van het leven die jouw gezin kunnen bedreigen. Is samenblijven even moedig als scheiden? In plaatst van te vluchten, beslist Laura om te blijven want ze is van mening dat een genadeloze vrouw zoals Petra een genadeloze tegenstandster verdient.