Blog

Laatste nieuws

 

Verneem hier het laatste nieuws over StoryLand, al onze auteurs en hun boeken. Wordt geïnspireerd door hun verhalen en krijg zin om met ons samen te werken.

StoryLand uitgever van het jaar

StoryLand uitgever van het jaar

De jury van de Belgian Prestige Awards heeft StoryLand als winnaar gekozen voor de titel “Uitgeverij van het jaar” 2020/2021. Vooral de innovatieve en revolutionaire manier van werken en de uitmuntende service heeft de juryleden aangesproken. Als jonge uitgeverij is dit een hele opsteker waarvoor we vooral al onze medewerkers achter de scherm voor moeten bedanken.

Serap Can laat in haar hart kijken

Serap Can laat in haar hart kijken

Serap Can is een jonge dynamische vrouw die in enkele jaren tijd zowel baarmoederhalskanker als longkanker wist te overwinnen. Ze schreef er een boek over. Via 85 teksten die nauw aan haar hart liggen, ontrafel je in: Een kijk in mijn hart, haar kankerverhaal. Het is een boek over hoop en doorzetten maar vooral een positieve kijk op het leven.

Ludo Enckels stapt over naar StoryLand

Ludo Enckels stapt over naar StoryLand

Ludo Enckels brengt zijn nieuwst Sci-Fi boek met als thema: artificiële intelligentie en klimaatopwarming uit via StoryLand. Zijn palmares is indrukwekkend, meer dan 20 boeken bij diverse uitgeverijen. Hij schrijft zowel voor jeugd als volwassenen. Ludo heeft een aangename schrijfstijl en neemt de lezer mee vanaf de eerste bladzijden.

Els Depuydt brengt haar nieuwste thriller uit via StoryLand

Els Depuydt brengt haar nieuwste thriller uit via StoryLand

Els Depuydt is een Gentse auteur met West-Vlaamse roots, gekend van de vijf thrillers onder de naam De Paepe & Depuydt. . Els werkte 15 jaar op de redacties van Het Volk, Het Nieuwsblad en De Standaard als eindredacteur. Sinds 2011 werkt ze bij de Stad Gent als communicatie-ambtenaar.

Julie Van Erps schreef Roze Lucht

Julie Van Erps schreef Roze Lucht

Julie Van Erps woont sinds juli met man en twee kindjes in Antwerpen. Van 2014 tot 2018 woonde en werkte ze in Kinshasa. De laatste jaren was Nairobi haar thuis. Voor haar vertrek naar Congo was ze advocaat aan de balie van Brussel. In Kinshasa werkte ze in een advocatenkantoor gespecialiseerd in de mijnindustrie. Daarna werd ze juridisch consulent voor onder andere een Britse ngo (Essor).

Alain Leemans legt onze democratie op de rooster

Alain Leemans legt onze democratie op de rooster

Alain Leemans legt onze democratie op de rooster. Hij is handelsingenieur en heeft een ‘Master in de moraalwetenschappen en wijsbegeerte’. Moeten de verkiezingen plaats ruimen voor een andere vorm van representatie? Na enkele preliminaire vaststellingen wordt dieper ingegaan op de sterkten maar ook zwakten van de democratie.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van StoryLand, haar auteurs en de hun boeken. Schrijf je hieronder gratis in op onze nieuwsbrief.