Blog

Laatste nieuws

 

Verneem hier het laatste nieuws over StoryLand, al onze auteurs en hun boeken. Wordt geïnspireerd door hun verhalen en krijg zin om met ons samen te werken.

StoryLand uitgever van het jaar

StoryLand uitgever van het jaar

De jury van de Belgian Prestige Awards heeft StoryLand als winnaar gekozen voor de titel “Uitgeverij van het jaar” 2020/2021. Vooral de innovatieve en revolutionaire manier van werken en de uitmuntende service heeft de juryleden aangesproken. Als jonge uitgeverij is dit een hele opsteker waarvoor we vooral al onze medewerkers achter de scherm voor moeten bedanken.

Lieve Kelders met haar tweede boek bij StoryLand

Lieve Kelders met haar tweede boek bij StoryLand

Haar vorig boek over de lotgevallen van Roger in Uit de wanhoop groeit de hoop, was een pareltje, gevoelig, emotioneel, maar ook vertederend. Het tweede boek dat Lieve Kelders via StoryLand uitbrengt is niet anders. Ook in Ieder mens is een verhaal, zullen heel wat mensen zichzelf of bepaalde situaties herkennen.

4 auteurs van StoryLand op de longlist voor de Hermes Thriller Award

4 auteurs van StoryLand op de longlist voor de Hermes Thriller Award

Maar liefst 4 boeken van StoryLand en hun auteurs, geselecteerd voor de Hermes Thriller Award. En het zijn niet van de minste. StoryLand werkt samen met stuk voor stuk getalenteerde auteurs. Het is dan ook een hele eer te zien dat verscheidene onder hen op de longlist staan voor de Hermes Thriller Award.

Ook het derde boek van Saskia Lauwagie via StoryLand

Ook het derde boek van Saskia Lauwagie via StoryLand

Saskia Lauwagie woont in Oedelem nabij Brugge. Geen wonder dat dit ook het prachtige decor vormt voor haar boeken die op echte gebeurtenissen gebaseerd zijn. Via uitgeverij Storyland geeft ze nu ook haar derde boek, Loslaten, uit. Het laatste deel in de trilogie, maar die zoals alle voorgaande ook afzonderlijk gelezen kan worden.

Vivian Helena brengt ook haar derde boek uit via StoryLand

Vivian Helena brengt ook haar derde boek uit via StoryLand

Vivian Helena voorstellen hoeft nauwelijks. Ze debuteerde met IJskoud vermoord en vervolgde dit met IJskoud gedumpt. Nu brengt ze het derde en laatste boek in haar misdaadtrilogie: IJskoud einde.
Vivian is een fan van wintersport, houdt van de bergen en is thuis in de Alpen. Geen wonder dat haar drie boeken ook gesitueerd zijn in de omgeving van Les Portes du Soleil.

Sabrina Duyck met een pakkend verhaal bij StoryLand

Sabrina Duyck met een pakkend verhaal bij StoryLand

Sabrina Duyck is opgegroeid met zeer jonge ouders en een zus in Egem, een dorp in zandlemig Vlaanderen. Haar studies verpleegkunde brachten haar uiteindelijk naar de Europastad Tielt. Ze is geboeid in het ontmoeten van mensen, het volgen van opleidingen én uiteraard … in het lezen van boeken.
De ontsluiting is een heftig non-fictie boek, schokkend, maar ook zalvend en warm. Sabrina heeft een zeer aangename schrijfstijl die je meesleurt in het verhaal alsof je er middenin staat.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van StoryLand, haar auteurs en de hun boeken. Schrijf je hieronder gratis in op onze nieuwsbrief.