Auteurs

Overzicht van de auteurs die met StoryLand samenwerken.
Dimitri Carpentier bij StoryLand

Carpentier Dimitri

Dimitri Carpentier schrijft gedichten als geen ander, lichtvoetig en steeds met een kwinkslag. Met Blijvers trekt hij een glimlach op je gelaat.
auteur Marjolein Claeys bij StoryLand

Claeys Marjolein

Marjolein Claeys schrijft boeken. Kat(rina) werd uitgegeven via Uitgeverij StoryLand. Lees op deze pagina meer over Marjolein en haar boeken.
Chris Delaet bij StoryLand

Delaet Chris

Chris Delaet woont in Mol en is gehuwd met Dirk. Ze heeft twee volwassen kinderen, Matthias en Thalia. Ze geeft leiding aan een team van 25 mensen die werkzoekenden helpen bij hun zoektocht naar werk.
Christel Desmaretz bij StoryLand

Desmaretz Christel

Christel Desmaretz zat als kind in een hoekje schriften vol te pennen en schrijven is nog steeds een dagelijks ritueel. Brieven van Leandra, brengt ze uit via storyland.
Jeroen Follens bij StoryLand

Follens Jeroen

Jeroen Follens is werkzaam in de hulpverleningssector. "De Treurwilg" is geschreven vanuit zijn persoonlijke en jarenlange ervaring met geïnterneerden.
Jeanine Groeneweg bij StoryLand

Groeneweg Jeanine

Jeanine Groeneweg ondersteunt mensen met bewustwording en zelfontplooiing. Haar boek, De Groenhove Methode, gaat over kleurentherapie.
Silke Jansen bij StoryLand

Jansen Silke

Silke Jansen is professioneel hulpverlener, seksuologe en docent. Vooral ook gepassioneerd door het leven, communicatie, de wereld en schrijven.
Lieve Kelders bij StoryLand

Kelders Lieve

Lieve beschikt over een gezonde dosis optimisme die ze inzet voor de gemeenschap waar ze woont. Uit de wanhoop groeit de hoop kwam uit via StoryLand.
Ron Langenus bij StoryLand

Langenus Ron

Ron Langenus is lang geen onbekende. Hij schreef reeds tientallen kinder- en jeugdboeken.
Marc Perneel tekent bij StoryLand

Perneel Marc

Marc Perneel (┬░1953) was professioneel actief als psychotherapeut en coach. Met Opsporingsteam Schoten schreef hij een succesvolle thriller, uitgebracht via StoryLand.
Els Raemaekers bij StoryLand

Raemaekers Els

Els Raemaekers schreef vroeger onder de naam Rosie De Wilde. Met StoryLand bracht ze Najara uit onder haar echte naam.
Raymond Rombout bij StoryLand

Rombout Raymond

Raymond Rombout is een thrillerschrijver die naam maakt door originele plots te combineren met creatief taalgebruik. De Zalige Moordenaar bracht hij uit via StoryLand.