Auteurs

Overzicht van de auteurs die met StoryLand samenwerken.
Guido Hamerlinck bij StoryLand

Hamerlinck Guido

Guido Hamerlinck  is 59 en woont in het Oost-Vlaamse Wachtebeke. Hij schreef zijn eerste spannende thriller en wat voor één.  Het verhaal gaat over de moord op 5 Iraanse nucleaire wetenschappers, uitgevoerd door de Mossad. Guido heeft een vlot leesbare schrijfstijl.
Ellen Hartl bij StoryLand

Hartl Ellen

Spiritualiteit doordrenkt het leven van Ellen Hartl. Het is één van haar passies. Ze ervaart de kracht, liefde en wijsheid door met de cyclus van de maan en de seizoenen mee te leven. Ellen geeft lezingen, workshops en voordrachten over zelfzorg en zelfliefde waaruit vrouwen kracht kunnen putten en meer voller kunnen genieten van het leven.
Vivian Helena bij StoryLand

Helena Vivian

Vivian woont in het noorden van Antwerpen sinds ze negen is, maar daarvoor heeft ze 6 jaar in Zwitserland gewoond. Vanaf dan verliefd op de sneeuw en de bergen, reist ze sindsdien elk jaar nog naar “haar tweede thuis” in het ski-gebied Les Portes du Soleil. Met dit boek komen haar twee passies, wintersport en schrijven tot één geheel.
Silke Jansen bij StoryLand

Jansen Silke

Silke Jansen is professioneel hulpverlener, seksuologe en docent. Vooral ook gepassioneerd door het leven, communicatie, de wereld en schrijven.
Lieve Kelders bij StoryLand

Kelders Lieve

Lieve beschikt over een gezonde dosis optimisme die ze inzet voor de gemeenschap waar ze woont. Uit de wanhoop groeit de hoop kwam uit via StoryLand.
Eric Kerkhove bij StoryLand

Kerkhove Eric

Eric Kerkhove is geboren in 1954. Hij woont al sinds 1984 in Merelbeke. Hij is afgestudeerd als Doctor in de Wetenschappen, richting Kernfysica. Na een academische carrière aan de UGent is hij overgestapt naar het bankwezen. Hij heeft ongeveer 30 jaar als IT-Projectleider bij Belfius-bank gewerkt. Maar in zijn hart was hij geen wetenschapper of IT-er: hij heeft zich altijd veel meer een verteller gevoeld.
Ron Langenus bij StoryLand

Langenus Ron

Ron Langenus is lang geen onbekende. Hij schreef reeds tientallen kinder- en jeugdboeken.
Saskia Lauwagie bij StoryLand

Lauwagie Saskia

Om haar droom te verwezenlijken, geeft Saskia Lauwagie haar boek uit via StoryLand. Saskia is een vrouw met heel wat levenservaring en haar weg ging niet over rozen.
Johan Maes bij StoryLand

Maes Johan

Johan Maes is psychotherapeut, werd geboren in 1954, vader van vier kinderen en woont in Merelbeke. Hij is werkzaam als psycho-, rouw-en traumatherapeut, opleider en trainer in Vlaanderen en Nederland Hij schrijft fictie en non-fictie boeken.
Nikki Peeters bij StoryLand

Peeters Nikki

Nikki Peeters heeft een vlotte, soms zelfs breekbare, schrijfstijl. Vanaf de eerste bladzijde trekt ze je in haar verhaal, alsof je zelf getuige bent van de gebeurtenissen die als een film voor je afspelen. Haar debuut: "Een wereld zonder spiegels", is een boek om knusjes mee in de zetel te kruipen en over je heen te laten komen.
Marc Perneel tekent bij StoryLand

Perneel Marc

Marc Perneel (°1953) was professioneel actief als psychotherapeut en coach. Met Opsporingsteam Schoten schreef hij een succesvolle thriller, uitgebracht via StoryLand.
Erik Persoons

Persoons Erik

Erik Persoons, een auteur met een reeds zeer uitgebreide bibliografie, heeft een nieuwe reeks van 8 boeken geschreven over de avontuurlijke belevenissen van twee zussen. De Safari Sisters noemen ze zichzelf en in het eerste deel: De diamant van Katana komen ze zowel letterlijk als figuurlijk in de jungle terecht.
H.G. Plecker bij StoryLand

Plecker H.G.

H.G. Plecker heeft zijn carrière opgebouwd in Knokke-Heist. Nu schrijft hij ook nog boeken. Thrillers met een snuifje humor. De Wuhan connectie is zijn debuut.
Els Raemaekers bij StoryLand

Raemaekers Els

Els Raemaekers schreef vroeger onder de naam Rosie De Wilde. Met StoryLand bracht ze Najara uit onder haar echte naam.
Raymond Rombout bij StoryLand

Rombout Raymond

Raymond Rombout is een thrillerschrijver die naam maakt door originele plots te combineren met creatief taalgebruik. De Zalige Moordenaar bracht hij uit via StoryLand.