RONALD VERHEYEN


Ronald Verheyen moet amper nog voorgesteld worden. Hij is geboren in 1951, heeft een loopbaan van veertig jaar onderwijs achter de rug en had zelf op school altijd goede punten voor opstellen. Hij heeft steeds grote interesse gehad voor dierkunde en evolutieleer.

Vanaf 1966, toen Engeland de wereldbeker voetbal won, geraakte hij in de ban van alles wat Brits was. Zo groeide ook de interesse voor mysterieuze verhalen en thrillers.

Begin deze eeuw verscheen het eerste griezelverhaal voor de jeugd in de bundel Huiverig: Knoflook met Bloed. Daarna volgden meer spannende jeugdboeken: Het Spook en de Duisternis, Zwaardneus, Het Oog van de Draak, Het Vervloekte dorp, Mastodont, Gebeten, Kaken en Klauwen, De Fatale Foto en Wolfmaan.

En nu, nu gaat hij team vormen met StoryLand om zijn nieuwste boek: Tentakels, aan zijn groot lezerspubliek voor te stellen.


 

Ronald Verheyen bij StoryLand

Verheyen Ronald tekent bij StoryLand

Ronald Verheyen is auteur van talrijke jeugdboeken. Zijn laatste boeken als De Fatale Foto en Wolfmaan kenden een enorm succes. Voor zijn nieuwe boek Tentakels kiest hij voor een samenwerking met Uitgeverij StoryLand en daar zijn we enorm blij voor.