Storyland TV

Een online boekenmagazine met auteurs, boekhandelaars en recensenten

StoryLand TV

StoryLand TV is een online boekenmagazine dat elke dinsdagavond (20:00 uur)  live wordt uitgezonden via Facebook.  Daarin komen telkens volgende items aan bod:

Talks: een interview met een auteur over zijn boek

Trends: een gesprek met een boekhandelaar over de laatste nieuwe trends in de boekenwereld

Teasers: afwisselend een documentaire over een boekvoorstelling of ander event, of een gesprek met een recensent over boeken die hij of zij gelezen heeft.

Trailers: de boektrailer van de week.

De presentatie is in handen van Justine De Jonckheere (Miss België 2011) en Joris Van den Bergh (auteur)

Mis niets door nu StoryLand op Facebook leuk te vinden:

https://www.facebook.com/StoryLandBe

Programmatie voor DI 02-03-2021

Dinsdagavond 20:00 uur heeft Justine De Jonckheere een gesprek met Raymond Rombout over zijn boek De Zalige Moordenaar. Ook hadden we een gesprek met Christel Desmaretz over haar boek Brieven van Leandra, en afsluiten doen we gewoontegetrouw met de boektrailer van de week.

STORYLAND TV – afl.5 – 02/03/2021

Justine De Jonckheere heeft een gesprek met Raymond Rombout over zijn boek De Zalige Moordenaar. Ook hadden we een gesprek met Christel Desmaretz over haar boek Brieven van Leandra, en afsluiten doen we gewoontegetrouw met de boektrailer van de week.

STORYLAND TV – afl.4 – 23/02/2021

Justine De Jonckheere praat met K.T. Sterling over haar boek Meermintranen. Chris Couwelier van Jeukiboek in Zedelgem heeft het laatste boekennieuws voor ons, Met recensente Lisanne Stam praten we nog even verder over Meermintranen en worden we nieuwsgierig gemaakt naar boeken van Nederlandse schrijvers, met onder meer Noorderlicht van Mariska Overman en Tussen licht en donker van Rian van Sevenhuijsen. Afsluiten doen we met de boektrailer van de week

STORYLAND TV – afl.3 – 16/02/2021

Justine De Jonckheere praat met Jeroen Follens over zijn boek De Treurwilg. Ilyo Hansen (Hilde De Rore) van ‘t Oneindige Verhaal in Stint Niklaas heeft het laatste boekennieuws voor ons, Els Raemaekers heeft het over haar boek Najara en we sluiten af met de boektrailer van de week. 

STORYLAND TV – afl.2 – 09/02/2021

StoryLand TV met Justine De Jonckheere en Joris Van den Bergh over Gids naar Nergens van Ruben Sinnaeve, een gesprek met Chris Couwelier van Jeukiboek, een documentaire van de boekvoorstelling van Marjolein Claes en de boektrailer van de week.

STORYLAND TV – afl.1 – 02/02/2021

Eerste aflevering van StoryLand TV met Justine De Jonckheere, Joris Van den Bergh, Silke Jansen, Hilde De Rore en Dimitri Carpentier.

Elke auteur is welkom op StoryLand TV

StoryLand TV start vanaf  dinsdag 2 februari 2021. Natuurlijk stellen we daarin graag de bij ons aangesloten auteurs voor, maar ook andere auteurs kunnen de gelegenheid krijgen om hun nieuwste boek bij ons voor te stellen. Stuur daarvoor een mailtje met informatie over jou en jouw boek naar:

tv@storyland.be

Ook boekhandelaars en recensenten die hun medewerking willen verlenen aan StoryLand TV kunnen via bovenstaande e-mail met ons contact opnemen.

Wil je op de hoogte blijven van de programmatie van StoryLand TV en het laatste nieuws over onze auteurs, schrijf je hiernaast dan in op onze nieuwsbrief.

Vorige afleveringen

Zodra beschikbaar zullen de uitgezonden afleveringen hieronder toegevoegd worden.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en programmaties.