DESMEDT PAUL


Paul Desmedt (Erembodegem, 1961) is personeelsdirecteur bij Metro Services, een belangrijk dienstverlenend bedrijf in het Brusselse. Paul debuteerde in 2000 met zijn kroniek Scènes op het Werk en brak door met Het Jaar van Sabine. Na vele jaren heeft hij de pen weer ter hand genomen, en hij heeft zich laten inspireren door enkele dames uit zijn omgeving die intensief met elkaar communiceren. Op die manier heeft hij de impact van corona op ons dagelijks leven kunnen capteren. Paul heeft oog voor het lief en voor het leed.

Paul Desmedt bij StoryLand

Paul Desmedt brengt humor naar StoryLand

De boeken van Paul Desmedt getuigen van diepgaande mensenkennis, observatievermogen en relativering. Bekijk de telefonische conversaties van Nicole en Linda als buitenstaander en je zal moeilijk je lach kunnen inhouden. Soms uitvergroot en hilarisch, soms vertederend of zelfs pijnlijk, Nicole en Linda is een boek dat je niet onberoerd laat.

Boeken


 

Nicole & Linda - Paul Desmedt

Nicole en Linda

Nicole en Linda zijn de beste vriendinnen. Ze zijn erg verschillend zijn, Nicole is schrijfster en Linda is dokter, toch hebben ze een unieke band. Een band die vooral op humor gebaseerd is. Ze vinden dat ze met alles moeten kunnen lachen. De soms hilarische telefoongesprekken van Nicole en Linda werden opgetekend door Paul Desmedt.