StoryLand is “Uitgever van het Jaar” !

Zonet het nieuws gekregen dat StoryLand The Belgian Prestige Awards 2020/2021  heeft gewonnen als Uitgever Van Het Jaar.

“I am extremely pleased to announce that you have been successful in winning our Best in Publisher of the Year- Belgium Congratulations!”
Srina Masih | Awards Team   27/01/2021
Belgium Prestige Awards

Het is een internationale organisatie gevestigd in het Verenigd Koninkrijk die jaarlijks de beste bedrijven in hun domein bekroont met deze prijs en dit jaar kreeg StoryLand deze erkenning. Waarom? Wat waren de criteria? Dit hebben ze overwogen:

Eerst en vooral kijken onze juryleden of het individu of het bedrijf voorziet in het beste product / dienst in hun specifieke sector of branche. Dit wordt primair bepaald door de kwaliteit, efficiëntie en levering van het betreffende product / dienst. Maar er zijn nog andere factoren waarmee onze jury ook rekening houdt.

Uitstekende algemene service

Wij vinden dat een van de belangrijkste aspecten van elk lokaal bedrijf is uitmuntende service. Veel mensen kiezen voor een lokaal bedrijf boven een grote onderneming vanwege hun vermogen om klanten zich gewaardeerd te laten voelen. Onze juryleden hebben vier belangrijke componenten geïdentificeerd:

Uitstekende gepersonaliseerde service

Persoonlijke / op maat gemaakte service: in sommige regels van werk, kan een ‘one size fits all’-benadering gewoon niet werken. Of het een adviesdienst is die de unieke uitdagingen van een bedrijf of een personal trainer zich aanpassen aan de specifieke doelen en levensstijlbehoeften van hun klant waarderen we een individu of bedrijf die bereid en in staat is om een ​​gepersonaliseerde en service op maat.

Klantenservice

Klantenservice is essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering omdat het een blijvende waarde heeft indruk op de algehele klantervaring. Bij het meest basale niveau verwachten we dat het personeel vriendelijk is en professioneel. Ze moeten ook goed geïnformeerd zijn over de producten of diensten en bereid zijn om te helpen wanneer hulp nodig is. Onze juryleden zijn dat ook onder de indruk als het personeel bereid is een stapje extra te doen Onze rechters kijken allereerst of het individu of het bedrijf voorziet het beste product / dienst in hun specifieke sector of branche. Dit wordt primair bepaald door de kwaliteit, efficiëntie en levering van het product / dienst in kwestie. Maar daar zijn diverse andere factoren waarmee onze jury ook rekening houdt zoals het optimaal handelen buiten het standaardbedrijfsprotocol in het belang van de klant.

Advies en ondersteuning

Soms weet een klant dat niet precies weten welke producten of diensten ze nodig hebben en zal af en toe op deskundig advies moeten vertrouwen. We waarderen degenen die bereid zijn de tijd te nemen om de producten of diensten grondig uit te leggen en ervoor te zorgt dat de klant alle opties goed begrijpt die beschikbaar zijn. Dit is van levensbelang bij het overwegen van producten of diensten die consultaties of demonstraties vereisen

Toegankelijkheid en reactievermogen

Consument bestedingspatronen laten zien dat het belangrijk is voor moderne bedrijven om online aanwezig te zijn. We overwegen hoe gebruiksvriendelijk hun website is, de eenvoud van hun boekings- of aankoopsysteem, evenals hoe snel het bedrijf reageert op vragen via telefoon, e-mail en sociale mediaplatforms Als ze een vestiging hebben, is het binnen een ideale locatie die gemakkelijk te bereiken is?

 

Dit om er maar enkele op te noemen.
Voor de gedetailleerde motivatie moeten we wellicht nog enkele maanden wachten tot het weer mogelijk is de officiële uitreiking van de prijzen te organiseren. Wegens Corona is die tijdelijk uitgesteld.

Het is inderdaad zo dat StoryLand binnen de uitgeverswereld innovatief en revolutionair is. Dat wij de auteur steeds op de eerste plaats zetten, dat we altijd voor hen bereikbaar zijn, ook buiten de normale kantooruren en dat we tot het uiterste gaan om van hun boek een echt succesverhaal te maken.

We werken hard voor onze auteurs daardoor is deze prijs als “Uitgever van het jaar”  voor StoryLand en het ganse team een blijk van waardering die we bijzonder weten te appreciëren.