Auteurs

Overzicht van de auteurs die met StoryLand samenwerken.
Hans J. Russelle bij StoryLand

Russelle Hans J.

Hans J. Russelle is geboren in Veurne maar woont samen met zijn echtgenote net over de grens in Nederland, in de buurt van Sluis. Een ideale locatie om er van de rust te genieten, met zijn honden te wandelen en er boeken te schrijven.
Ruben Sinnaeve bij StoryLand

Sinnaeve Ruben

Ruben Sinnaeve studeerde Physics & Astronomy en heeft iets met sportklimmen. Met Gids naar Nergens, een fantasyboek, debuteerde hij bij Uitgeverij StoryLand.
Nadine Smets bij StoryLand 2

Smets Nadine

Nadine Smets werd geboren in een gezin zonder harmonie of gelijkwaardigheid. Ze had niet de keuze te zijn wie ze echt was. Nadine klauterde uit het graf en keek in de spiegels die haar matig begaafde dochter haar voorhield. De lange weg naar de top van de berg was hard en zwaar.
Jason St. Just bij StoryLand

St. Just Jason

Jason St.Just is een man van de wereld, historicus en spelontwerper. Hij werd in Canada geboren en heeft in zijn jeugd o.a. enkele jaren in Parijs gewoond. Daar werd hij al snel door de bruisende wereldstad, zijn historische monumenten en de Franse geschiedenis verleid.
Caro Stans Drowart op StoryLand

Stans Drowart Caro

Caro Stans - Drowart is scenariste en schreef voor bekende Vlaamse soap-series. Haar boek: De verbondenen werd uitgegeven via StoryLand.
K.T.STerling bij StoryLand

Sterling K.T.

K.T. Sterling heeft reeds verscheidene publicaties op haar naam staan. Voor de uitgave van haar fantasyboek Meermintranen koos ze Uitgeverij StoryLand.

Taes Chris

Chris Taes brengt Inzicht in de mechanismen die ons denken vernauwen, die ons anderen doen haten of die ons reduceren tot een nuttigheidsfactor in een maatschappelijk systeem, wat leidt tot bewustwording. Bewustwording is de motor van engagement. En geïnformeerd engagement is de weg naar duurzame verandering.
Kristin Van den Eynde bij StoryLand

Van den Eynde Kristin

Kristin van den Eynde werd op haar 56-ste weduwe. Veel te vroeg om het te zijn, meent ze. Om vat te krijgen op de werkelijkheid, die de grond onder haar voeten had weggeslagen, moest ze dit gebeuren van haar afschrijven, een beetje als catharsis
Daniël van den Hurk bij StoryLand

van den Hurk Daniël

Uit eigen vrije wil diende Daniël van den Hurk bij het korps commandotroepen. Daarna koos hij voor de politie en na zijn politieopleiding in 1980 werd hij tewerk gesteld in Best. Hij heeft ongeveer 11 jaar gewerkt bij een rechercheafdeling, die geheime missies vervulde.Wat in zijn leven altijd belangrijk is geweest, is de ruimte tussen woorden. Hij is altijd op avontuur gegaan en heeft paden bewandeld die werden verboden. Hij wist dat er meer was dan alleen wat bekend was en wat bewezen kon worden.
Dorien Van Gelder bij StoryLand

Van Gelder Dorien

Dorien Van Gelder woont in Affligem en is de kleindochter van Wim Van Gelder die zelf een honderdtal boeken op zijn naam heeft staan. Nu is Dorien er helemaal klaar voor om in de voetsporen van haar opa te treden. Anderhalf jaar geleden begon ze aan het schrijven van een ijzingwekkend spannend verhaal.
Alex Van Haecke bij StoryLand

Van Haecke Alex

Alex Van Haecke is bekend van televisie en theater, maar hij schreef eerder ook reeds verscheidene romans.
Luc Van hoeymissen bij StoryLand

Van hoeymissen Luc

Luc Van hoeymissen is gepensioneerd en een tweede maal gehuwd. Hij deed beheer en begeleiding in projecten van zelfstandig wonen voor mensen met een handicap, procesingenieur en program manager bij Proximus, en was door justitie erkend bemiddelaar in familiale zaken (waar hij een 100 tal scheidingen heeft begeleid en 25 tal relaties weer op de rails heeft gezet). Als bemiddelaar heeft hij geleerd een onderscheid te maken tussen de perceptie en de werkelijkheid en het intrigerende van de grens tussen beiden.
Michiel Verfaillie bij StoryLand

Verfaillie Michiel

Michiel Verfaillie woont in Hoeilaart, is neurochirurg en schrijft boeken. “Dochter van mij” is een boeiende psychologische roman over een man die op zijn sterfbed een hartverscheurende keuze moet maken. Dit heeft zowel ernstige gevolgen voor hem als voor zijn naasten. Michiel Verfaillie heeft een vlotte schrijfstijl en het boek boeit vanaf de eerste bladzijde.
Ronald Verheyen bij StoryLand

Verheyen Ronald

Ronald Verheyen is auteur van verscheidene jeugdboeken als de Fatale Foto en Wolfmaan. Nu brengt hij met StoryLand het spannende "Tentakels" uit, welke voor alle leeftijden is.
Maja Vermeulen bij StoryLand

Vermeulen Maja

Maja Vermeulen is een creatieve lerares lager onderwijs en zij en haar man zijn de ouders van twee actieve jongens. Ze is bekend geworden als auteur van de Heksenzielen trilogie waarvan ze nu het derde deel uitbrengt via StoryLand.