Van hoeymissen Luc

Luc Van hoeymissen is gepensioneerd en een tweede maal gehuwd. Hij deed beheer en begeleiding in projecten van zelfstandig wonen voor mensen met een handicap, procesingenieur en program manager bij Proximus, en was door justitie erkend bemiddelaar in familiale zaken (waar hij een 100 tal scheidingen heeft begeleid en 25 tal relaties weer op de rails heeft gezet). Als bemiddelaar heeft hij geleerd een onderscheid te maken tussen de perceptie en de werkelijkheid en het intrigerende van de grens tussen beiden.

“Ik ben opgevoed vanuit een geloof in Jezus als gewone mens, maar niet als deel van de kerk of zoon van God, ik was actief betrokken bij de problematiek rond seksueel misbruik in de kerk en ben geboeid door de wetenschappen die het ontstaan van het heelal en het leven aantonen.”

 


 

Luc Van hoeymissen bij StoryLand

Luc Van hoeymissen geeft uit via StoryLand

Luc Van hoeymissen is betrokken geweest bij talrijke organisaties en verenigingen. Als erkend bemiddelaar in familiale zaken heeft hij geleerd een onderscheid te maken tussen de perceptie en de werkelijkheid en het intrigerende van de grens tussen beiden. Hij was actief betrokken bij de problematiek rond seksueel misbruik in de kerk en is geboeid door de wetenschappen die het ontstaan van het heelal en het leven aantonen. Nu geeft hij zijn boek” Het Onwaarschijnlijke Evangelie” uit via StoryLand. Het Onwaarschijnlijke Evangelie is geen droge opsomming van feiten en verklaringen, maar een boeiend verhaal dat leest als een historisch drama.