StoryLand maakt het verschil.

Waarom elke auteur met StoryLand zou moeten werken.

StoryLand is een volwaardige uitgeverij. We zorgen ervoor dat jouw boek gedrukt wordt en dat het verkrijgbaar is via 2500 boekhandels, maar daar houdt de vergelijking met andere uitgeverijen op.

Wat doen we anders.

Het begint al bij de ondertekening van het contract. In het modelcontract, samengesteld door de auteursvereniging en de uitgeverijen en bestaande uit 10 bladzijden, verlies je als auteur ALLE rechten, inclusief vertaalrechten, merchandising enzovoort, tot meer dan 70 jaar na jouw overlijden!!!  Zelfs de filmrechten komen daarin ter sprake. In de overeenkomst met StoryLand, 2 bladzijden, draagt de auteur enkel beperkt rechten over voor de duurtijd van de overeenkomst en die duurtijd bepaalt hij zelf.

Hoe werken we dan?

Stel, jij hebt een boek geschreven en je wil dat boek uitgeven. Je stuurt ons jouw manuscript en we bekijken met welke van de 4 formules die we uitgewerkt hebben, we dat best kunnen commercialiseren.  Dan doen we jou een voorstel.

Voor welke formule je ook kiest, zelfs al is dat het gratis Printing On Demand, je staat er nooit alleen voor. StoryLand werkt nauw met je samen om van jouw project een succes te maken.

Bij de “full service” formules ontvang je zelfs, na aftrek van de gemaakte kosten, 100% van de winst. Een voorbeeld:

Voor de Groenhove Methode van Jeanine Groeneweg werden 3 weken na de uitgave van het boek, de initiële kosten reeds terugverdiend en een bedrag van meer dan 700 euro uitbetaald. En het boek blijft opbrengen en alle inkomsten zijn nu voor de auteur. Na één maand al meer dan 1000 euro. Dit is mogelijk omdat we een goed team vormen, alles in onderling overleg doen en de samenwerking perfect verloopt.

Elke auteur die met ons samenwerkt krijgt op onze website een persoonlijke pagina. 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 uur heb je bij ons inzage in jouw project. Je weet constant wat we voor je doen en waarmee we bezig zijn. Je kan steeds nagaan wat de inkomsten en uitgaven zijn en wanneer je een uitbetaling kan verwachten.

We kunnen bijna alles voor je regelen.

Zo werken we voor het cover design en de vormgeving samen met het wereldbefaamde MaryDes Designs (https://www.marydes.eu). Winnaar van meer dan 25 internationale designwedstrijden en vorige jaar nog genomineerd voor de Da Vinci Eye Award. Je hebt hard aan jouw boek gewerkt, dan gaan we dat niet omringen met knip en plakwerk zoals de meeste uitgeverijen doen, maar met een exclusief, speciaal voor jouw boek ontworpen kunstwerkje dat eveneens oogopvallend en marketingvriendelijk is.

Boekvoorstellingen krijgen dankzij onze samenwerking een professionele uitstraling.

We leveren je affiches om je boekvoorstelling aan te kondigen.

Binnen de gemeente waar jouw boekvoorstelling plaats vindt, worden de mensen via betaalde reclame op Facebook uitgenodigd voor jouw event.

We plaatsen een vlag aan de inkom zodat jouw bezoekers weten waar de toegang tot jouw boekvoorstelling is.

We zorgen voor een decorwand en geluidsinstallatie zodat iedereen je duidelijk kan verstaan.

Je krijgt van ons een Roll up banner die je later op andere events kan gebruiken.

Wij kunnen desgewenst eveneens de presentatie in handen nemen.

Soms realiseren we een korte documentaire van jouw boekvoorstelling die we op sociale media en op websites gebruiken.

We doen ook de volledige marketing.

Zo leggen contacten met de pers en andere media, voor een optimale zichtbaarheid.

We sturen folders naar boekhandels met informatie over jouw boek.

We kunnen ook boektrailers realiseren die de marketing op sociale media kunnen ondersteunen.

Je krijgt van ons banners om jouw boek te promoten.

Als we kunnen realiseren we soms voor speciale feestdagen ook een persoonlijk filmpje om jouw wensen of groeten over te brengen waarbij we weer eens jouw boek in de kijker zetten. Helemaal gratis. Wie doet ons dat na?

Kortom, we werken hard voor jou. Heel hard.

Bij ons geen routinewerk, want elk boek vergt een andere marktbenadering, maar wel een op maat gemaakte begeleiding en uitwerking met het meeste en snelste kans op succes, waarbij je 100% van de winst op zak steekt en alle rechten behoudt. We vormen met jou een team en werken nauw met je samen om van jouw project een succes te maken.

Waarom zou je dan een andere uitgeverij met de winst laten lopen als je die zelf in jouw zak kan steken?

Wat denk je? Stuur vandaag nog jouw manuscript via onze website op www.storyland.be/manuscript en wie weet, misschien kunnen we onze samenwerking snel opstarten.

“StoryLand, we geven jou geen kruimels,

maar de volledige bakkerij.”