Het geregistreerd handelsmerk: StoryLand ®

We werken hard voor onze auteurs, brengen niet enkel hun boeken op de markt maar ontwikkelen initiatieven die hen meer bekendheid opleveren, een groter publiek doen bereiken en zorgen dat ze meer inkomsten uit hun boeken halen.

Elk initiatief dat we nemen is een investering aan tijd en mankracht. Achter de schermen werken heel wat mensen om onze auteurs de verdiende aandacht te geven die ze verdienen. We bieden een service die ongeëvenaard is, staan constant beschikbaar en verzetten bergen om te zorgen dat onze auteurs het naar hun zin hebben. Met onze unieke werkwijze kunnen we ervoor zorgen dat auteurs de volle 100% van de winst opstrijken en hun rechten volledig gewaarborgd blijven. StoryLand  begint dan ook naam te maken in de uitgeverswereld en dat kon enkel maar door de begeesterde inzet van iedereen die met en voor StoryLand werkt. Toch heeft dit succes ook een keerzijde.

We merken nu reeds dat er nieuwe en bestaande uitgeverijen zijn die hun boeken eveneens onder de naam StoryLand op de markt brengen. Onafgezien dat dit verwarring voor onze lezers teweegbrengt, is het een kaakslag voor alle mensen die zich met hart en ziel inzetten voor onze uitgeverij.

Daarom hebben we de naam StoryLand beschermd. Sinds enkele weken is StoryLand een geregistreerd handelsmerk. StoryLand is een solide uitgeverij die behoort tot een bedrijf met wereldfaam. We hebben nog grootse plannen en die willen we realiseren, zonder ooit het risico te moeten lopen onze naam te moeten wijzigen.

Auteurs beginnen meer en meer in te zien dat de wijze waarop StoryLand voor hen werkt revolutionair is en hen voordelen biedt die ze nog nooit elders hebben ervaren.

Onze auteurs kunnen gerust zijn. Hun boek uitbrengen onder onze vlag wint meer en meer aan belang en aanzien.