Saskia Lauwagie

Saskia Lauwagie woont in Oedelem nabij Brugge. Geen wonder dat dit ook het prachtige decor vormt voor haar boeken die op echte gebeurtenissen gebaseerd zijn. Via uitgeverij Storyland geeft ze nu ook haar derde boek, Loslaten, uit. Het laatste deel in de trilogie, maar die zoals alle voorgaande ook afzonderlijk gelezen kan worden.

Goedlachse Saskia heeft bakken energie, weet van aanpakken en houdt ervan om contacten met haar lezers te leggen. Je vindt haar terug op talrijke evenementen, markten, beurzen en boekhandels, waar ze regelmatig gaat signeren. Ze is heel makkelijk aanspreekbaar en maakt graag tijd voor haar lezers voor een leuke babbel.

 

Loslaten

Na Lorenzo’s affaire en zijn wilde fantasieën hoopt Laura op rust in haar leven. Vol enthousiasme boekt ze een reis naar het verre zonnige Florida. De gehoopte rust blijft echter uit wanneer orkaan Elvira over hun verblijf komt razen.

Op aanraden van hun vrienden, Mia en Tim, vluchten ze naar Georgia waar Laura plots oog in oog komt te staan met haar verleden. Leugens, bedrog, manipulatie en extreem geweld laaien op. Wanneer blijkt dat haar verleden verweven zit in het heden beseft Laura dat loslaten haar kans op overleven is. Lukt het haar om het verleden achter zich te laten?

 

We hadden nooit gedacht dat het zo’n vaart zou lopen, maar Saskia’s boeken worden verslonden. Dit zijn enkele reacties op haar vorige boeken:

 

“Verrassende debuut. Sprakelend. Spannend. Levensecht. Hoopvol”
Lieven Verstraete, journalist en nieuwsanker VRT over Vlucht

 

“De lezer wordt meegesleurd in een verhaal waar fictie en realiteit dicht bijeen ligt.”
Jos Sypré, Burgemeester Gemeente Beernem over Vlucht

 

 

Het is als uitgever hartverwarmend te zien hoe succesvol jouw auteurs kunnen worden. Dan zijn we maar wat blij dat we deze, veelal beginnen schrijvers, kansen hebben geboden om uit te groeien tot veelgelezen auteurs.

Bedankt Saskia voor het vertrouwen.