Marjolein Claeys geeft haar boek uit via Uitgeverij StoryLand

StoryLand biedt zowel de gevestigde auteur als jong talent de kans om een maximale winst uit hun noeste arbeid te halen. Het is dan als uitgeverij ook een verademing te zien hoeveel bruisend talent er onder onze bevolking is die ook echt iets met hun werk willen doen. Deze mensen verdienen het om omringd te worden met een sterk team van professionelen die zich volledig inzetten om de auteur bij te staan in het succesvol realiseren van zijn of haar project.

We zijn dan ook fier om Marjolein Claeys aan u voor te stellen. Ook zij heeft, net zoals vele anderen, beslist om haar boek “Katrina” via StoryLand uit te geven.

Wie is Marjolein Claeys?

Marjolein is opgegroeid in Wondelgem bij Gent. Ze heeft Humane Wetenschappen gestudeerd aan Sint-Geertruidinstituut, Campus Crombeen te Gent. Dit was een klein schooltje dat ondertussen samengesmolten is. Deze schoolgebouwen worden niet meer gebruikt.
Eerst wou ze vertaler/tolk worden, maar na verscheidene interim jobs is ze terechtgekomen bij de Accor hotelgroep, waar ze eerst in Gent en nu in Brugge de klanten ontvangt en ervoor zorgt dat ze een uitstekende dienstverlening krijgen.

In 2015 heeft ze haar man leren kennen en hebben ze hun “thuis” gemaakt in Waarschoot.

Marjolein is al vroeg beginnen schrijven. Haar eerste herinnering is in het vijfde leerjaar, waar ze verhalen schreef over eekhoorns. Ze zat stiekem in haar lessen verder te schrijven in plaats van op te letten. Ze vond het leuk om haar fantasie de vrije loop te kunnen laten. Gelukkig heeft ze haar passie voor het schrijven nooit verloren en vandaag heeft Uitgeverij StoryLand het genoegen om met haar te kunnen samenwerken. Marjolein heeft de gave om in vlot leerbare taal en met schitterende dialogen een realistische scene neer te pennen, welke de lezer herkenbaar voorkomt. Als lezer leef je mee met de personages. Je wordt in het verhaal gezogen en het laat je niet meer los.

Waarover gaat Katrina?

Katrina is zeventien jaar en staat te trappelen om het huis uit te gaan. Vroeger had ze een idyllische jeugd, maar alles was opeens veranderd en Katrina wist nog steeds niet waarom. Opeens werd ze opgesloten in haar kamer, zag ze haar moeder nog maar nauwelijks en mocht ze niets meer doen; alleen naar school en op haar kamer zitten.

Thuis is ze Katrina, de brave dochter die doet wat er gevraagd wordt en niet meer of minder. Op school is ze Kat, een levendige jonge vrouw vol dromen.

Zodra ze achttien is, loopt ze weg van huis naar haar oma. Maar daarmee zijn haar spoken niet opgelost en samen met haar oma, haar beste vriendin Layla en haar vriend Igor ontdekt ze wie haar moeder echt is en wat er met haar afwezige vader gebeurd is.

“Katrina” is een echt “girly”-boek voor jongvolwassenen, zo herkenbaar en waanzinnig knap geschreven.

Absoluut een aanrader. Het boek wordt verwacht in september.