Lenna Dufin

Ze schrijft onder de naam Lenna Dufin en is opgegroeid met een passie voor het woord.  Jarenlang was lezen haar hobby en kriebelde het om zelf een boek te schrijven, om haar eigen creativiteit op papier om te zetten. Ze begon met schrijven, vorderde aardig, totdat haar tweede dochter werd geboren. Met vier aangeboren hartafwijkingen, belandde ze in een ander soort universum, verscheurd tussen haar dochter thuis en haar dochter in het ziekenhuis.
Stof tot nadenken en meteen een goed onderwerp om  neer te pennen, haar gevoelens van zich af te schrijven. Jaren later nam ze dit alles weer vast en zette ik het hele gebeuren om in een fictief verhaal.

 

Mijn ster aan de hemel – Lenna Dufin

Kara is een jonge vrouw met het voor haar perfecte leven. De job van haar dromen, een gelukkig huwelijk, een zoontje en een tweede baby onderweg.
Bij de geboorte van haar dochter, wordt Kara’s hele wereld op z’n kop gezet. Ze belandt in een emotionele rollercoaster die haar terugneemt naar haar turbulente jeugdjaren. Kan ze dit alles opnieuw aan?

Mijn ster aan de hemel is een waar gebeurd verhaal wat maakt dat het soms heel breekbaar en emotioneel is. Omdat het geromantiseerd werd krijg je geen saai dagboek, maar een vlot leesbaar verhaal dat je pakt, je ontroerd en meesleurt in dit wonderlijk verhaal.

Geen wonder dat proeflezers onder de indruk waren en commentaren gaven van: ‘Ik heb veel te veel tranen gelaten, je wordt er zo ingetrokken.’ tot ‘Ik kon het boek niet wegleggen, heb het in één ruk uitgelezen.’

Dergelijk boeken zijn altijd pareltjes die je moet koesteren. We zijn maar wat blij Lenna Dufin voor StoryLand heeft gekozen om dit juweeltje onder de aandacht van de lezers te brengen.