Ila De Troyer

Wat je StoryLand moet aangeven is dat wij als geen enkele andere uitgeverij beginnende schrijvers kansen bieden. Dankzij onze 3 formules, individuele aanpak en intensieve samenwerking, hebben we meermaals voor doorbraken gezorgd.

Graag stellen we dan ook Ila de Troyer voor. Zij is een jongvolwassen vrouw van vierentwintig die enige tijd geleden haar passie voor schrijven van verhalen ontdekt heeft. Al sinds haar jongere jaren fantaseert ze over alles en nog wat en daar wou ze wat mee doen. Ze zette haar verhalen op haar persoonlijke blog en kreeg hierop zoveel positieve reacties dat ze, gemotiveerd door deze aanmoedigingen, contact opnam met StoryLand.

Wij weten uit ervaring dat er heel wat talent zit onder deze jonge schrijvers. Zo ook met Ila. Ze heeft een vlotte schrijfstijl en neemt de lezer mee in haar verhaal vanaf de eerste bladzijde. Haar dialogen komen natuurlijk over, en dat maakt dat je jou ,als lezer, makkelijk kan inleven in het verhaal.

 

Hartenbreker King

Een boek voor jongvolwassenen of iedereen die zich jong voelt.

Leah is een jongvolwassen vrouw die verzot is op metal muziek. samen met haar beste vriendin Morgane gaat ze naar een concert van de bekende Belgische metal band ‘Lure The Sirens’ die naast hun fantastische muziek vooral zo populair werden door hun aantrekkelijke looks. In tegenstelling tot veel andere meiden is Leah vooral geïnteresseerd in de muziek die ze maken en draait het bij haar niet om het uiterlijk. Dat is natuurlijk voor ze King leert kennen, na een korte ontmoeting kan ze maar niet stoppen met aan hem te denken. Zo komt ze in een ingewikkelde maar ook wel intense en gepassioneerde relatie terecht. Wordt het wat tussen hen of is Leah één van de zoveel andere harten die King doet breken?

Ila De Troyer, jong, onervaren, maar wat een talent en nu bij StoryLand.
Van harte welkom, Ila.