Isabelle Scherrens geeft uit via StoryLand

Isabelle Scherrens is 50 jaar, gehuwd en heeft een zoon. Sinds 2010 is zij medezaakvoerdster in een elektrozaak, samen met haar man. Daarvoor gaf zij les in het hoger secundair onderwijs en gaf daar o.a. de vakken public relations, psychologie, gesprekstechnieken, communicatietechnieken en stagebegeleiding. Sinds ruim 10 jaar heeft zij zich sterk verdiept in persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit, bewustzijn … Zij volgde heel wat opleidingen in binnen- en buitenland. Vanuit haar ervaringen, persoonlijke groei, het lezen van veel inspirerende boeken is dit boek, Intermezzo, ontstaan.

 

Over Intermezzo

“Dit boek gaat over durven dromen, levenskracht, angst, eigenwaarde, stilte, spiritualiteit, vergeven, sterven, rouwen, liefde en nog veel meer. Op mijn creatieve manier wil ik de lezer wegwijzers geven om een positieve stroming in het leven te ervaren en zo het innerlijk geluk (terug) te vinden.
Wat ik geleerd heb in mijn leven, giet ik in een vorm die niet zweverig is. Daardoor bereik ik ook die mensen die niet vertrouwd zijn met spirituele onderwerpen. Mijn boek doet mensen nadenken, voelen en leert de lezer op eigen tempo, zelfzeker en met innerlijke kracht vooruit te komen in het leven. Dit boek is aanvullend voor zij die zoekende zijn. Het geeft ook een meerwaarde voor wie er gewoon in wil bladeren om hier en daar even te stoppen. Idem voor de kaartenset die ik ontworpen heb. Deze bevat spreuken en quotes die aanleunen bij een aantal onderwerpen uit het boek. Het boek en de kaarten zijn apart te gebruiken, maar ze zijn wel duidelijk met elkaar verweven. De tekeningen zijn op een intuïtieve manier ontstaan. De kaartenset is dan ook spontaan naast het boek geboren: ofwel was ik aan het schrijven, ofwel was ik aan het tekenen. Ik heb mijn eigen tools en sleutels voor een gelukkig leven in dit boek en de inzichtkaarten gedeeld met de lezer. Daarom noem ik het graag een innerlijke reisgids. Ik breng levenswijsheden op een eenvoudige manier aan via dit boek, de kaarten en binnenkort ook via mijn coachingpraktijk.
De titel van het boek is “Intermezzo”. Ik verwijs hiermee naar een onderbreking, een pauze in het dagelijks en meestal drukke leven om van daaruit de weg te vinden naar de innerlijke kracht waar we allemaal mee geboren zijn. De kaartjes noem ik dan ook graag ‘Intermezzo’s’.”

 

Isabelle heeft een aangename en duidelijke schrijfstijl en om het allemaal nog bevattelijker te maken heeft ze heel wat kleurenfoto’s en tekeningen in haar werk geïntegreerd. Omdat ze dit samen met een kaartenset uitbrengt ga je eigenlijk een beetje spelenderwijs op zoek naar jouw innerlijk geluk.

Het is een prachtig initiatief, origineel en doeltreffend.

 

Veel succes Isabelle en welkom bij StoryLand.