Gratis professionele boektrailer

StoryLand is een dynamische uitgeverij met een hart voor auteurs. Je zal nooit een uitgeverij gekend hebben die zich zo hard voor auteurs inzet en nauw met hen samenwerkt om van hun geesteskind een succes te maken.

Jouw boek is belangrijk en je wenst dan ook zeker te zijn dat het op de best mogelijke manier jouw doelpubliek kan bereiken. Met een nieuwe uitgeverij in zee gaan is dan ook een stap in het ongewisse.

Toch heeft het ook zijn voordelen. We weten immers dat onze reputatie afhangt van de reacties van onze auteurs. Je kan er dan ook er dan ook op rekenen dat we er alles aan zullen doen om jou de beste resultaten en ervaringen te bieden. We zullen jou in de watten leggen en heel veel werk uit jouw handen nemen, begeleiden en er altijd voor je zijn als je ons nodig hebt in verband met jouw boek. We zullen voor jou van 8:00 uur ’s morgens tot 23:00 s’avonds beschikbaar staan, ook telefonisch.

Maar je gaat deze uitmuntende dienstverlening enkel maar ervaren als je met ons samenwerkt. Als je die eerste stap zet en met ons contact opneemt en ons jouw manuscript doorstuurt.  We kunnen onszelf maar bewijzen als jij, als auteur, ons de kans geeft dit te doen.

De eerste zes auteurs die met StoryLand samenwerken

krijgen gratis een professionele boektrailer

 

We zijn ervan overtuigd dat we sterke troeven in handen hebben die je in geen enkele andere uitgeverij gaat vinden, maar je zal ze maar ervaren als je werkelijk met ons samenwerkt.

De eerste stap is belangrijk, zowel voor jou als voor ons, en om het je een beetje makkelijker te maken om met ons samen te werken bieden we de eerste zes auteurs die met ons samenwerken gratis een professionele boektrailer, gemaakt door MaryDes Designs, aan.

Met een boektrailer kan je jouw boek makkelijker promoten op Sociale Media en kan je de introductie van jouw boek doen op boekvoorstellingen. Een professionele boektrailer heeft steeds een sterkere impact dan een afbeelding met wat tekst.

Zorg dus voor een goede start in de commercialisering van jouw boek en mis deze kans niet.

 

Hieronder alvast een voorbeeld.

 

Stuur nu jouw manuscript in.

We kijken er naar uit.