FRAN GENIS

 

Fran Genis woont samen met haar man in hartje Rotterdam (NL). Ze zingt in een band, ze schrijft, ze naait. Ook knutselt ze graag. In het dagelijks leven is ze grafisch ontwerper en daarnaast mag ze graag muziekvideo’s of websites in elkaar draaien. Als ze maar met haar eigenzinnige creativiteit iets ‘moois’ kan bouwen!
Haar verhalen zijn doorgaans spiritueel georiënteerd, een onderwerp dat haar aan het hart ligt. Ze doet dit zonder er zweverig over te zijn, maar onderzoekt juist hoe dit in het gewone leven zijn toepassing zou kunnen hebben. Zo heeft ze in eigen beheer ‘De Karma Trilogie’ uitgegeven, dat als e-book op Kobo en Bol.com verkrijgbaar is. De Karma Trilogie bestaat uit drie losse delen: Karma hou je niet tegen, Instant Karma, en Karma verjaart niet. Deze drie delen zijn gebundeld in ‘De Karma Trilogie’.
In ‘Herinner en onthou’ ligt de focus op reïncarnatie, een onderwerp waar veel over te ontdekken valt. Zelf is ze overtuigd van dit gegeven en ‘Herinner en onthou’ geeft een mooi kijkje in hoe het zich in de praktijk zou kunnen voordoen.

 

HERINNER EN ONTHOU

 

‘Herinner en onthou’
Een reis door levens om met een lied de mensheid te redden van de duistere krachten

Na een dringende kosmische oproep eonen geleden heeft Nelah zich aangesloten bij het verzet om de mensheid te redden van de duistere krachten, die de aarde gevangen houden. Het verzet reïncarneert deze zielen naar de aarde, alwaar ze met hun missies, met behulp van hun zielenteams, toewerken naar het eindspel.

Echter, zodra Nelah op aarde is gereïncarneerd in een nieuw leven, weet ze haar missie niet meer. Ze kan slechts op haar intuïtie en gevoel afgaan, al probeert haar Teamleider van ‘boven’ haar te helpen waar ze kan.
Omdat Nelah van de Elfen afstamt, is zij, als één van de weinige zielen in het verzet, in staat het Elfenlied in haar aardse levens te downloaden. Met dit lied, dat op een bepaalde manier en op een bepaalde tijd moet worden gezongen, kan de mensheid bevrijd kan worden van haar ketens.
Ongewild trekt haar bijzondere Elfenziel de duistere krachten aan, waardoor het haar in haar aardse levens wordt bemoeilijkt.

Als Nell lukt het haar om het lied te downloaden, maar ze wordt vermoord, voordat ze haar missie kan voltooien. In haar volgende leven als Nadia lukt het haar maar net om het lied op bladmuziek te krijgen en op een plaat op te nemen, voordat ze naar haar einde valt. In haar volgende leven als Nina druppelen de herinneringen aan haar vele nare sterfprocessen teveel door, waardoor ze geregeld vergaat van de rugpijn en tot niets in staat is. Gelukkig weet een lid van haar zielenteam haar eruit te trekken, maar ook in dit leven kan ze helaas haar missie niet voltooien.
In haar laatste leven, als Naomi, brengt ze haar gehele verzetsteam naar het moment, waar het allemaal op aankomt. Maar: ze krijgt slechts één kans…

Zal het haar lukken de duistere krachten eens en voor altijd buitenspel te zetten?

Fran heeft een zeer aangename schrijfstijl waardoor dit boek puur genieten is. Je blijft lezen.

We zijn maar wat fier dat Fran voor StoryLand gekozen heeft om haar boek uit te brengen.

Van harte welkom Fran.