Of MaryDes voor haar boek een boekomslag kon realiseren? Natuurlijk, maar waarom ook niet het ganse boek?
StoryLand werd gewikt en gewogen, en hier is ze dan, met een prachtige roman die je meesleept vanaf de eerste bladzijde. Een verfrissende schrijfstijl en realistische dialogen.

“Ik kon er niet van afblijven. OMG, wat in het begin voorspelbaar leek, is het absoluut niet. Ik zou er uren over kunnen spreken. Eerlijk gezegd, lang geleden dat ik nog zo’n toffe roman las. En ik meen het echt! Ongelooflijk en ontroerend mooi…” – Caroline

Eva-Maria Biss

Eva-Maria Biss groeide op in Blankenberge (België). Ze heeft een achtergrond in communicatie en PR en in life coaching. Alle voorgaande kronkelige stappen in haar leven zijn samengekomen in het schrijven van romans waarin liefde in verschillende gedaanten altijd een belangrijke rol zal spelen. Ierlandogen is haar debuutroman, waarin een zwaar thema toch op een lichtgevende manier aangeraakt wordt.

 

Ierlandogen

Na een schokkende gebeurtenis woont Felicia Joya tijdelijk bij haar zus Ella en haar twee kinderen. Op aanraden van Ella brengt Felicia Joya een bezoek aan ‘genezeres’ Liya. Deze wijze vrouw helpt haar om haar trauma onder ogen te komen.
Wanneer ze – tegen haar zin – meegaat naar een feest, ontmoet ze een mysterieuze man die ze meent te herkennen. De ontmoeting schrikt haar af, maar maakt haar tegelijkertijd wakker uit de patstelling waarin ze verkeert. Hoe ze ook haar best doet om de man te ontwijken: telkens weer kruist hij haar pad.

Felicia Joya worstelt om haar verkrampte hart en lijf te openen. Bovendien blijven schimmen uit het verleden haar plagen en blijken ze toch een grotere dreiging te vormen dan gedacht.

Haar zoektocht naar rust, liefde én veiligheid brengt haar naar de woeste westkust van Ierland. Daar raakt ze in de ban van de natuur en van de man die haar een spiegel voorhoudt.

Zal het haar lukken om in het reine te komen met haar verleden? Durft ze zich open te stellen, zelfs als ze daarvoor haar grootste angsten moet overwinnen?

Ierlandogen is een eigentijds verhaal over de kracht van de natuur, over de balans tussen yin en yang en bovenal over het wonder van de liefde.

Het boek blijft boeien en is aangenaam om te lezen, iets om mee in de zetel te kruipen en het verhaal over je heen te laten komen.

Welkom bij StoryLand Eva-Maria.