Het is nu mogelijk elektronisch te betalen op StoryLand boekvoorstellingen

Het is een beetje afhankelijk van de werkwijze van de uitgeverij, maar aangezien bij StoryLand de auteurs 100% van de winst ontvangen, is het natuurlijk belangrijk dat hun auteurs zoveel mogelijk boeken verkopen via hun boekvoorstellingen.
Omdat men weet dat auteurs zelden elektronische betalingen kunnen aanvaarden hebben de meeste bezoekers wel cash geld bij om één boek aan te kopen, maar men staat er niet bij stel dat er wel een goede reden is om meerdere boeken aan te kopen.

Een boek is een ideaal geschenk, het kan immers de ontvanger, ook al is deze geen fervent lezer, aanzetten om meer te lezen en er zijn meer dan 15 wetenschappelijk onderbouwde redenen waarom boeken lezen goed voor je is. Om er maar enkele te noemen:

  • Lezen verbetert de vocabulaire kennis
  • Ontwikkelt kritisch denken
  • Verbetert het geheugen
  • Verbetert analytische vaardigheden
  • Vergroot zelfvertrouwen
  • Verbetert schrijfvaardigheid
  • Verbetert focus en concentratie

Zie de volledige informatie hierover op https://youngreadersfoundation.org/nl/waarom-lezen/

Een boek als geschenk geven is dus een goed idee, ongeacht of de persoon graag leest of niet, want met een boek in de hand wordt iedereen geprikkeld om te lezen.
Dat effect wordt nog vergroot wanneer het boek gesigneerd is door de auteur en persoonlijk aan ontvanger van het geschenk gericht is. Bovendien maakt het van dit boek ook een uniek en waardevol geschenk.
Tenslotte ondersteun je de auteur zelf. Zeker met boeken uitgegeven door StoryLand waarvan de winst integraal naar de auteur gaat.

Daar wordt echter door de bezoeker van een boekvoorstelling weinig aandacht aan gegeven.

 

StoryLand maakt meer mogelijk

 

kaartlezer

Om elke aanwezige nu de kans te geven meerdere boeken aan te kopen, biedt StoryLand haar auteurs de mogelijkheid om op hun boekvoorstelling ook elektronische betalingen te ontvangen. Storyland heeft immers een toestel aangekocht en een overeenkomst gesloten met een gespecialiseerd bedrijf waardoor we dit mogelijk kunnen maken. Weliswaar zijn er aan elke transactie kosten verbonden (3,75%) maar dat is eigen aan elektronische betalingen. Goed nieuws is dus dat we hiermee een extra dienstverlening aan auteurs bieden en volop kan ingezet worden op de verkoop van hun boeken.

Met ons toestel kunnen we nu ook betalingen ontvangen via:

Storyland-bank-cards

Let op: de meeste bankkaarten hebben Maestro inbegrepen.  Dit kan je gebruiken i.p.v Bancontact of Ideal.