Maja Vermeulen en de Heksenzielentrilogie

 

Maja Vermeulen is bekend geworden als auteur van de Heksenzielen trilogie waarvan de eerste twee delen, Krachtig ontwaken en Magische redding, reeds uitgegeven waren.  Nu brengt ze haar derde deel uit via StoryLand.

Maja Vermeulen (1984) is een creatieve lerares lager onderwijs en zij en haar man zijn de ouders van twee actieve jongens. Films of series over elfen en draken kunnen haar zeker bekoren, maar niets kan tippen aan de magische werelden die worden gecreëerd in fantasieboeken.

 

Machtige Wraak

 

In Machtige Wraak beleven Olivia en haar vrienden weer boeiende avonturen. Het tijdrijzen hebben ze inmiddels volledig onder de knie en na een zoektocht in een oude abdij waar tovenaars worden opgeleid, komen ze via een portaal in de toekomst terecht. Bijna onmiddellijk na hun aankomst wordt de geestentovenaar, Seth, uit een schijndood gewekt. Wanneer hij even bekomen is, merkt hij Olivia op en tracht haar ziel te stelen. Hoe dat afloopt moet je in het boek lezen.

Machtige wraak is een fantasieboek voor alle leeftijden. Je valt er van de ene spectaculaire scene in de andere. Een rollercoaster aan gebeurtenissen die je niet loslaat. Verwacht eind oktober.