Veerle, Geertrui en Katelijne Bervoets

Geertrui, Veerle en Katelijne Bervoets zijn 3 zussen die sinds 2010 samen zes romans hebben geschreven. Elke van hen heeft haar inbreng in een boek en samen beslissen ze welke richting het verhaal uitgaat. Dit vereist constant overleg, maar daardoor blijven de zussen blijkbaar ook heel ‘close’ met elkaar.

De laatste drie ‘Tranen om Troje’, ‘Liefste de oorlog is begonnen’ een historische roman ten tijde van WOII en ‘Helpinaut’ een groeiboek voor mensen met ASS, werden uitgegeven bij uitgeverij Aspekt in Nederland.

‘Maison Close’, ’Sluiers over Bourgondië’ en ‘Vergiftigd Geschenk’ werden uitgegeven bij Houtekiet.

Voor hun nieuwste boek: Iedereen is uitverkoren, kwamen ze bij StoryLand terecht.

“We hadden nooit van Uitgeverij StoryLand gehoord, maar een extra zintuig vertelde ons dat we bij StoryLand moesten zijn. We hebben dat dan opgezocht en jullie gevonden.”

En voilà, het contract met de drie zussen werd getekend.

 

Iedereen is uitverkoren

In deze roman met autobiografische inslag neemt Farah je mee in haar levensverhaal en dat van haar twee zussen.
Je wordt meegesleurd naar beklijvende gebeurtenissen uit hun kinderjaren en latere jeugd alsook naar intense ervaringen uit hun leven als moeder en grootmoeder.
Gaandeweg ontdekken de drie zussen dat er een onlosmakelijke link is tussen hetgeen ze in hun huidige leven meemaken en veel oudere gebeurtenissen:

Vanwaar komt die levensbedreigende angst van Farah om in een ziekenhuis te bevallen?
Waarom spreekt haar kleindochter June maandenlang geen woord meer uit?
Zijn de nachtmerries van haar zus Morena te linken aan een arts die haar behandeld heeft?

Doorheen het boek beleef je hun zoektocht naar antwoorden en zit je op het puntje van je stoel als vorige levensinformatie uit hun onderbewustzijn naar boven wordt gehaald.
Samen met hen ontdek je hoe je oude conditioneringen in jezelf en in je relaties toch kan opklaren en transformeren.
De zoektocht van Farah en haar zussen werpt finaal ook een verrassend nieuw licht op de beleving van spiritualiteit. Het ontwaken van het “Christusbewustzijn” of het onvoorwaardelijk graag zien van al je persoonlijkheden, speelt hierbij een belangrijke rol.

 

Als je in je onderbewustzijn naar  Uitgeverij StoryLand wordt geleid, wie zouden wij dan zijn o dit signaal te negeren. Van harte welkom aan de drie zussen Bervoets.