Guy Geerts

Guy Geerts is geboren in 1960 en woont in Putte nabij Heist op den Berg. Hij is gehuwd, vader van 2 kinderen en heeft 2 kleinkinderen.

Guy schrijft volgens strikte regels die hij zichzelf oplegt. Zijn verhalen moeten positief, aangenaam en zonnig zijn in deze donkere wereld. Ze moeten spannend en ongewoon onvoorspelbaar zijn en toch realistisch.

Guy heeft een uiterst aangename schrijfstijl, schrijft boeken om knusjes mee in een zetel te kruipen waar de lezer het verhaal over zich kan laten komen, filmisch, alsof deze erbij staat.

 

63

Dit verhaal gaat over een oudere vrouw die tijdens een vakantie terugblikt op de liefde van haar leven en daar een nieuwe liefde ontmoet, die in eerste instantie gepassioneerd is door haar voeten en wanneer ze elkaar beter leren kennen, onthullen ze beiden beetje bij beetje waarom ze daar werkelijk zijn.

63 gaat over de liefde voor het leven, over het verdriet en gemis na de dood, de verassingen en lotsbestemmingen die het leven in petto heeft.

Dit debuut van Guy Geerts mag er zijn. Het is met zoveel gevoel geschreven en heeft oog voor zoveel details dat je er zelf soms een heerlijk warm gevoel van krijgt. Het is alsof je de personages herkent en je jou betrokken voelt bij hun gevoelens en gedachten, alsof het vrienden van je zijn. Toch is het niet een gewoon aangenaam verhaal, het stemt ook tot nadenken, een beetje in een spiegel kijken. Reflecties op de ziel van de lezer.

 

63 is een prachtig boek en we zijn maar wat blij dat Guy voor StoryLand koos om dit pareltje uit te geven.

Van harte welkom Guy.