Chris Delaet

Chris Delaet woont in Mol en is gehuwd met Dirk. Ze heeft twee volwassen kinderen, Matthias en Thalia. Ze geeft leiding aan een team van 25 mensen die werkzoekenden helpen bij hun zoektocht naar werk.

Het leven van Chris Delaet gaat niet over rozen. Drie jaar geleden kreeg ze de diagnose borstkanker. Het inspireerde haar, om met haar passie voor misdaadverhalen, een boek te schrijven. Het is een heel persoonlijk boek geworden waarmee ze een inkijk wil geven in het leven van een kankerpatiënt, zonder een boek over kanker te schrijven.

Het verloren meisje is een boeiend boek geworden dat zich deels afspeelt op een cruiseschip in de Middellandse Zee en deels in Antwerpen. Daardoor kon Chris op een meesterlijke wijze het “down to earth” en ietwat exotische gevoel combineren in een boek dat de lezer niet loslaat.

 

Het Verloren Meisje

Jessie De Roover heeft een moeilijke periode van ziekte achter de rug. Om deze af te sluiten plant ze een cruise op de Middellandse zee, samen met haar gezin. Al gauw neemt deze vakantie een dramatische wending en wordt ze gedwongen haar werk als commissaris moordzaken sneller op te nemen dan voorzien.

Ver weg van haar team, worstelt ze met het opnemen van haar verantwoordelijkheid en de zorg voor haar gezin en zichzelf. Tijdens de zoektocht naar de dader(s) loopt ze herhaaldelijk tegen de muur. Uiteindelijk slaagt ze erin om de daders in het vizier te krijgen. Het verhaal dat dan naar boven komt maakt haar misselijk.

We zijn maar wat blij dat Chris uiteindelijk voor StoryLand gekozen heeft om dit boek uit te brengen.