Chris Christie heeft een bewogen leven achter de rug.

Ze is decoratrice en heeft reeds 37 jaar een interieurzaak waarvan de laatste 10 jaar in Knokke. Dat merk je aan haar woning in Schilde waar ze nu woont en welke zeer smaakvol is ingericht. Chris heeft voldoende ervaring opgedaan om te weten hoe mensen in elkaar zitten, en wat je van hen kan verwachten, maar toch blijven sommige mensen je verbazen. Getuige daarvan is het boek dat ze geschreven heeft en nu, samen met StoryLand, met de lezers wil delen.

 

“Geloof mij” is een sterk verhaal over bijzondere mensen en verrassende gebeurtenissen.

 

Tijdens een skivakantie springt Roderick in een ravijn en breekt hij zijn rug. In enkele fatale seconden wordt het leven van het ganse gezin verwoest. Hij wordt clandestien geopereerd in de kelders van Gasthuisberg en de dokter redt hierdoor zijn leven maar hij is echter verlamd. Ze worden geconfronteerd met onverklaarbare zaken en Roderick kan twee jaar later terug gaan. Door het ongeluk leert de moeder van Roderick de liefde van haar leven kennen en de levens van iedereen zullen voor altijd veranderen.

Geloof mij  van Chris Christie is een waargebeurd verhaal dat hoop wil geven aan mensen. Als je denkt dat niets nog mogelijk is, bewijst dit verhaal dat het leven soms verrassende wendingen kan nemen en uiteindelijk alles mogelijk is.