50 tinten Tinder 2

 

Vorig jaar schreef Chee haar Tinder-ervaringen neer in 50 tinten Tinder. Ze liet daarin diverse personages de revue passeren. Soms klikte het, soms ook niet en toch waren het niet enkel verhalen op zich, maar was er wel degelijk een rode draad merkbaar. Je kreeg als lezer inzicht in de werking van Tinder, de “do’s en don’ts”  maar ook een aangenaam leesbare roman, met op het einde een “cliffhanger”  van jewelste.

Onlangs tekende Chee dan ook voor het vervolg bij StoryLand

Julia ontmoet weer heel wat personages en reist naar oa Ibiza, Formentera, Tenerife, Granada, Almeria en natuurlijk Malaga. In Ibiza heeft ze een romance met de kapitein van een luxe motorjacht. Daarna komt corona. Je komt ook te weten wat er met George gebeurd is  en  Julia’s beste vriendin Emma, die al lang ziek is. Stilaan komt ook het geheim over wie de vader van haar zoon is aan het licht.

Deel 1 verkocht als zoete broodjes. De schrijfstijl van Chee maakt dat het boek voor iedereen bevattelijk is, dat je ermee knusjes in een zetel kan zitten en verwonderd worden door de talrijke belevenissen die Julia in het boek overkomen.  50 Tinten tinder 2 is zelfs nog boeiender. Je wordt meegenomen naar exotische oorden, andere culturen en samen met Julia ontdek je waarden van de vele al dan niet “would be”-lovers waarover je ook als lezer je eigen opinie kan vormen.

Verrassend, pittig en boeiend. Ook 50 tinten Tinder 2 zal je niet onberoerd laten.

We kijken er naar uit.