Chee als ervaringsdeskundige

Chee is de ‘nom de plume’ van Greet Embrechts. In het echte leven is ze moeder van vier volwassen kinderen, woont ze in Herentals en werkt ze in een Standaard Boekhandel in het Antwerpse. Noem haar gerust een creatieve duizendpoot, want naast schrijven is ze ook lid van kunstatelier Tabula Rasa waar ze schildert en boetseert. Haar inspiratie haalt ze vooral in Spanje, waar ze sinds vijf jaar heel regelmatig alleen naartoe trekt. Reizen, mensen ontmoeten, verhalen sprokkelen … Het is een echte passie geworden.

Mensen ontmoeten doet Chee ook via Tinder en dan komen de meest onwaarschijnlijke verhalen bovendrijven. 50 Tinten Tinder is dan ook een boek geworden, niet enkel met boeiende en verbluffende verhalen, maar ook ontrafelt het de geheimen van één van de populairste dating apps. Een must dus voor iedereen die de intentie heeft hiervan gebruik te maken of voor wie de bijzondere avonturen van sommige gebruikers van Tinder wil ontdekken.

 

50 Tinten Tinder

Wat doe je als je de veertig voorbij bent, een al lang uitgeblust huwelijk eindelijk aan zijn einde is gekomen en je enige zoon op kot zit in Gent? In een hoekje zitten treuren en kreunen van eenzaamheid of je leven weer in handen nemen en nieuwe mogelijkheden verkennen? Julia kiest voor het laatste. Ze maakt kennis met Tinder en begint aan een zoektocht. Allerhande figuren passeren de revue, vaak raar en creepy maar soms ook verrassend en boeiend. Haar zoektocht leert haar meer over de wereld, de mannen en vooral ook over zichzelf …

‘50 Tinten Tinder’ is het debuut van Chee, maar een vervolg ligt al klaar.