Nooit gezien! Auteurs brengen spontaan hulde aan de mensen achter StoryLand.

StoryLand staat ervoor bekend steeds meer de doen voor haar auteurs dan andere uitgeverijen. We bewegen hemel en aarde om onze auteurs mogelijkheden te bieden om hun boeken te verkopen en te signeren. In samenwerking met boekhandels organiseren we daarvoor de StoryLand Auteursdagen en met de bibliotheken de StoryLand Boekenfeesten.
Deze initiatieven hebben evenwel nog een ander effect, de auteurs komen er met elkaar in contact en wisselen informatie uit. Hierdoor ontstaat er een hechte groep.

Auteur Saskia Lauwagie verwoordt het als volgt: “StoryLand is als een tweede familie waarin je terecht komt. Dat is voor mij heel belangrijk en zou ik nooit willen inruilen.”

 

Saskia Lauwagie vertelt waarom ze voor StoryLand kiest.

 

Vivian Helena schreef dan weer: “Je investeert (tijd en geld) in een boek en hup, opeens krijg je er vrienden bij en dat is onbetaalbaar. “

Blijkbaar zijn er tussen onze auteurs ook onderlinge contacten. Het is dan ook aangenaam om te zien dat er groepjes ontstaan van auteurs, in hetzelfde genre, die zelf ook initiatieven nemen om bepaalde evenementen bij te wonen, bij elkaar te rade gaan om oplossingen te vinden voor problemen die ze ondervinden tijdens het schrijven, of om elkaars manuscripten te lezen.

Zaterdag 4 juni ging het tweede StoryLand Boekenfeest door te Brasschaat. Totaal onverwacht werden Joris Van den Bergh (StoryLand) en Maryna Zhukova (MaryDes Designs), door de 13 aanwezige auteurs, en in naam van alle bij StoryLand aangesloten auteurs, in de bloemen gezet.

“Een dikke merci voor het organiseren van de Boekenfeesten en voor alles wat je voor ons doet.” stond er op het kaartje te lezen.

 

StoryLand Boekenfeest te Brasschaat 2022

vlnr: Marc Perneel, Chris Delaet, Vivian Helena, Olga Bukavyn, Maryna Zhukova, Saskia Lauwagie, Christel Desmaretz en Erik Persoons.

StoryLand Boekenfeest te Brasschaat 2022

vlnr.: Ila De Troyer, Laura Dirkx, Luc Van hoeymissen, Kristin Van den Eynde, Ellen Hartl, Lieve Kelders

StoryLand Boekenfeest te Brasschaat 2022

Caro Stans – Drowart

StoryLand Boekenfeest te Brasschaat 2022

 

Het is als uitgever natuurlijk hartverwarmend om de vriendschap en waardering van zoveel auteurs te mogen ervaren. Dat komt waarschijnlijk doordat Maryna en ik gepassioneerd met auteurs en hun boeken bezig zijn en de auteur steeds op de eerste plaats zetten. We zitten niet in een ivoren toren, staan altijd klaar om te luisteren en mee naar oplossingen te zoeken.

Ik wil bij deze, al onze auteurs nogmaals van harte bedanken, voor de lieve attenties, voor hun begrip en geduld soms, maar vooral voor de oprechte vriendschap die wij van jullie mogen ervaren en nog meer voor de steun die jullie elkaar geven.

Na het event te Brasschaat hebben de auteurs blijkbaar de StoryVrienden opgericht. Dit is mooi om zien.  Wel, beste vrienden, Maryna en ik hopen nog lang met jullie te mogen samenwerken. We wensen jullie veel succes.

 

StoryVrienden

StoryLand auteurs na het Boekenfeest gezellig bijpraten.  StoryVrienden