Marc Perneel schrijft spannende misdaadverhalen

Marc Perneel (°1953) is geboren in Brugge maar woont reeds meer dan dertig jaar aan de vaart te Schoten. Hij was professioneel actief als psychotherapeut en coach. Hij begeleidde onder meer werknemers van grote bedrijven als Philips, Janssen Pharmaceutica en Bank van Breda. Boeiend werk, met vaak mooie resultaten, zo vertelt hij, en dat bleek ook de aanzet te zijn voor zijn eerste boek: Le Couvent, handleiding’ tot een gelukkiger leven, Een spiritueel en psychologisch verhaal met heel wat levenslessen en oefeningen om tot meer zelfvertrouwen te komen. Naast zijn praktijk was en is hij nog steeds actief in de natuur; bio-groentetuin en bosonderhoud. De rode draad in zijn leven is het zoeken naar diepere betekenissen van en het begrijpen van menselijke  gedachtegangen.

Naarmate hij zijn professioneel leven achter zich liet, ontstond er ruimte voor spannende detectiveverhalen en intrigerende romans. Hiervoor tekende hij onlangs bij uitgeverij StoryLand een overeenkomst om deze boeken op de markt te brengen.

 

Marc Perneel

Opsporingsteam Schoten

Zijn mensenkennis neemt de lezer mee in de vier spannende misdaadverhalen van Opsporingsteam Schoten.  Elk verhaal staat op zich, maar ze zijn wel verbonden met een rode draad.

Marc Perneel is niet over één nacht ijs gegaan. Voor hij tekende had hij alle voor- en nadelen van andere uitgeverijen vergeleken met StoryLand. Daarnaast had hij andere auteurs van StoryLand gecontacteerd om hun ervaringen te kennen. Die bleken allemaal heel positief te zijn, wat hem sterkte in de overtuiging dat de “Full Service”- formule van StoryLand het beste geschikt was om zijn boek uit te geven.

Daar zijn we natuurlijk heel blij mee. We heten Marc Perneel dan ook van harte welkom in onze groeiende kring van auteurs die het verschil maken.

Zijn boek wordt verwacht eind oktober, begin november.

Marc Perneel op Facebook: https://www.facebook.com/marc.perneel.5