StoryLand verwelkomt 2 nieuwe auteurs

Caro Stans – Drowart is de auteur van De Verbonden Trilogie.  Toen ze negen jaar was begon ze zelf scenario’s te schrijven, kwam in contact met enkele tv-headwriters, kreeg opleidingen en stages, won een schrijfwedstrijd van een krant, kon mee op reis met acteurs en schrijvers en besefte dat ze haar roeping had gevonden.
Weldra brengt StoryLand haar volledige trilogie uit. De Verbondenen gaat over een driehoeksrelatie tussen een vrouw en twee mannen waartussen ze niet kan of wil kiezen. Het boek leest als een soap met verrassende plotwendingen en pittige dialogen.
Het komt uit begin december. Ook een ideaal geschenk voor de feestdagen.

Jeanine Groeneweg schreef het boek over de Groenhove Methode. Mensen scheppen constant omstandigheden met hun gedachten en handelingen. Er is dan ook een sterke verbinding tussen wat je denkt en de omstandigheden die zich manifesteren in je dagelijks leven. Onze gedachten en handelingen ontspruiten uit oude patronen die we hebben opgeslagen. Deze oude patronen en de hieruit ontstane denkpatronen en gewoontes kunnen we analyseren en veranderen door middel van de 16 kleuren van de Groenhove Methode. Het leren toepassen en doorgronden van de kleur- en schrijf therapie van de Groenhove Methode komt in dit boek aan bod als ook het belang van kleuren en hun werking op onszelf en onze omgeving.
Samen met haar sympathieke man, Jef Van Hove, heeft ze de zaak “Zonnestreel” (www.zonnestreel.be) opgericht en geeft ze, onder meer, opleiding aan Groenhove-Coachen, Chakratherapeuten en Energetische therapeuten.
Ook dit boek wordt verwacht in december.

Over StoryLand
StoryLand is een nieuwe volwaardige uitgeverij, die werkt in opdracht van de auteur. Hierdoor verwerft deze laatste 100% van de winst en behoud deze ook alle rechten.
Wil jij ook jouw boek uitgeven via StoryLand stuur dan jouw manuscript via deze pagina: https://storyland.be/manuscript/.