50 tinten Tinder 3, van Chee,is het 100ste boek bij Uitgeverij StoryLand

 

Honderd boeken is nog niet zo enorm veel, zou je denken, maar als je deze mijlpaal in slechts 3 jaar bereikt, kan dat tellen.  Vooral omdat we hier uitsluitend rekening hebben gehouden met de ‘full-service’ en ‘classic’-contracten. Het bewijst dat StoryLand een dynamische uitgeverij is die vele auteurs aanspreekt. Meer dan 70 auteurs kozen reeds voor een samenwerking met StoryLand en daarmee zijn we geen kleine uitgeverij meer.

We konden deze gebeurtenis  dus niet zomaar aan onze neus voorbij laten gaan en hebben Chee opgezocht in de Standaard Boekhandel in het Wijnegem Shopping Center, waar ze werkt, om haar daar even in de bloemen te zetten.

Haar boeken, 50 tinten Tinder, behoren tot de meest verkochte boeken van StoryLand. Nu brengt ze ook het derde deel van de serie uit via deze uitgeverij. Wat maakt StoryLand zo speciaal voor haar?

“Vooral de prachtige boekomslagen van MaryDes Designs. Ik wou dat deel 3 eveneens in de stijl van mijn vorige boeken werd uitgebracht. Ook loopt de samenwerking met StoryLand heel vlot.
Ik ben natuurlijk blij verrast dat dat mijn boek het 100ste boek zal zijn dat door StoryLand wordt uitgegeven. Op ongeveer 13 maanden tijd zullen dan 3 boeken van mij gepubliceerd worden en dat is heel veel werk geweest, maar het is wel iets waar ik trots op kan zijn.”

Hoewel dit derde deel, met alweer een verrassend einde, de afsluiter is van haar trilogie, is Chee wel van plan om te blijven schrijven.

Van harte gefeliciteerd met jouw derde boek, Chee. We zijn blij dat je deel uitmaakt van de StoryLand-familie.