PERSBERICHTEN

Alle info en documentatie

 

Hier vind je onze persberichten en kan je alle documenten en foto’s downloaden.
Heb je graag dat we jou automatisch verwittigen indien we nieuws voor je hebben, schrijf je dan in op onze persberichten.
Heb je nog vragen dan vernemen we het graag van je.

STORYLAND NIEUWS

Persberichten vrij te gebruiken door de media

Hiernaast vind je de meest actuele informatie over nieuwe boeken die verschijnen bij Uitgeverij Storyland en de event die ze organiseren. Het download-bestand bevat het persbericht in .PDF- en .Docx-formaat alsook afbeeldingen die vrij te gebruiken zijn.
Hieronder kan je jou inschrijven op onze persberichten.
Mocht je desondanks nog vragen hebben, aarzel niet om met ons contact op te nemen.

11/12/2019 Boek: De Groenhove Methode - Jeanine Groeneweg

De Groenhove Methode is een boek over hoe kleuren ons beïnvloeden in wie we zijn, wat we doen en hoe we ons voelen. Je ontdekt er hoe je jezelf en anderen kan analyseren en welke gevolgen dit kan hebben in ons dagelijks leven en de beslissingen die we nemen.
Het boek werd geschreven door Jeanine Groeneweg die een diploma behaalde bij Dale Carnegie, twee prijzen behaalde voor menselijke relatie en een prijs voor communicatie.

Download de persmap inclusief afbeeldingen: De_Groenhove_Methode.zip
Boekvoorstelling op 11 December 2019 te Aarschot. Je bent van harte welkom. Info en aanmelden

12/12/2019 Boek: De Verbondenen van Caro Stans - Drowart

De Verbondenen is een trilogie over een driehoeksverhouding waarbij Marie niet kan kiezen tussen twee mannen. In dit boek lees je hoe ze met haar gevoelens wordt heen en weer geslingerd tussen beide mannen, hoe ze kinderen tracht groot te brengen die hun eigen mening hebben over de situatie, hoe haar man spoorloos raakt in de Verenigde Staten maar dan na 5 jaar weer aan de deur van Marie staat. Het boek leest als een soap en dat mag niemand verwonderen want Caro Stans – Drowart is scenariste.

Download de persmap inclusief afbeeldingen: De_Verbondenen.zip
Boekvoorstelling op 12 December 2019 te Antwerpen. Je bent van harte welkom. Info en aanmelden