Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
12 december 2019
20:00 - 22:00

Locatie
Opus 4 (in de Hertogenpark Building)
Desguinlei 90
2018 Antwerpen
België

Categorieën


Op donderdag 12 December stelt Caro Stans – Drowart haar boek De Verbondenen voor aan het publiek.

Over het boek

Het leven van Marie is …. Laat ik maar zeggen…. Gecompliceerd. Verliefd op twee mannen waartussen ze niet kan kiezen; zwanger worden maar niet weten van wie; omgaan met het verlies van een doodgeboren kind, de alcohol- en drugsverslaving van je man; een auto-ongeluk, de gevolgen van de Mexicaanse griep en dan … Twee schatten van kinderen grootbrengen die hun eigen mening en gevoelens hebben over de aanhoudende wisseling van mannen die trachten hun vaderfiguur te zijn, …of net niet.
En dan komt haar man niet meer terug van een trip naar New York.  5 jaar was hij spoorloos om dan plotseling weer in het leven van Marie op te duiken. Maar wat doe je dan, als je inmiddels een nieuw leven hebt opgebouwd met iemand anders?

De Verbondenen is een trilogie over een driehoeksrelatie met een vrouw die zich aangetrokken voelt tot twee mannen. In het boek volgen de gebeurtenissen elkaar razendsnel op. Geniet van de leuke en romantische momenten, deel het verdriet, en sta verbaasd over de keuzes die Marie maakt en de gevolgen die ze hebben.
Een boek met pittige en soms grappige dialogen dat leest als een soap. En dat mag niemand verbazen, want Caro Stans – Drowart schreef mee aan enkele scenario’s van Vlaamse soapseries en is dus niet aan haar proefstuk toe.

Praktische tips:

De gezellige zaal, Opus 4, is gelegen op de Desguinlei 90 te Antwerpen.
Als je met de wagen komt adviseren we te parkeren op de ruime parkeerplaats aan het begin van de Karel Oomstraat. Aan de versmalling van deze parkeerplaats zal je een zwart ijzeren hekken zien met daarin een poortje waarop de  naam Opus 4 werd aangebracht. Ga te voet door het hek en neem de ingang van het eerstvolgende gebouw dat je tegenkomt. Op het gelijkvloers vind je Opus 4.

 

 

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.