LOUISE

MARC PERNEEL

Louise zou een waar gebeurd verhaal kunnen zijn. Ze is de dochter van een vrouw die alleen leeft voor haar succes in de zakenwereld en van een vader, die maar al te blij is met de vrijheden van een artiest. Na een aanranding komt Louise terecht in de armoede en grote eenzaamheid. Een valpartij op de Meir in Antwerpen is het begin van een keerpunt. Na een verplichte opname in het Stuivenbergziekenhuis, kiest ze voor een religieus leven.
Sven, de man die haar na de valpartij hielp, kan haar maar niet vergeten. De weinige tijd die ze samen doorbrachten was doorslaggevend; Louise is de vrouw van zijn leven. Na twee jaar zoeken, weet hij haar te vinden. Het loopt echter niet zoals hij zou willen.

Marc Perneel (°1953) was professioneel actief als psychotherapeut en coach. Naast zijn praktijk was en is hij nog steeds actief in de natuur; bio-groentetuin en bosonderhoud. De rode draad in zijn leven is het zoeken naar diepere betekenissen en het begrijpen van menselijke gedachtegangen. Naarmate hij zijn professioneel leven achter zich liet, ontstond er ruimte voor spannende detectiveverhalen en intrigerende romans.

Aantal blz: 176
Druk: Paperback
ISBN: 9781913980122
PRIJS €19,98