Boekenmagazine

 

Maak kans op een gratis abonnement op Boekenmagazine.
Schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief.

 

Boekenmagazine

Boekenmagazine, het lijfblad van lezers.

Boekenmagazine staat boordevol met interessante artikels over boeken die net uitgekomen zijn of de  moeite zijn om onder de aandacht van het lezerspubliek te brengen. Allerlei thema’s krijgen ruim de aandacht. Boeken over natuur en milieu, politiek, wetenschap, reizen, foto’s, maar ook romans, thrillers, kinderboeken, Boekenmagazine leert je de mensen achter die, stuk voor stuk, boeiende verhalen kennen. Het magazine is aangenaam om te lezen, heeft een mooi design, bevat talrijke afbeeldingen en heel wat nuttige randinformatie.

Boekenmagazine is een must voor elke boekenliefhebber, maar ook voor elke boekhandel. Het geeft je heel wat achtergrondinformatie, laat je nieuwe boeken en hun inzichten ontdekken en brengt je het laatste nieuws uit boekenland.

 

Nu gratis abonnement

 

Samen met Boekenmagazine geven we een gratis abonnement weg. Het enige wat je hiervoor moet doen is jou inschrijven op onze nieuwsbrief voor 25 juni 2021. Vul het formulier op deze pagina in en maak kans om, gedurende een jaar, tweemaandelijks dit prachtige magazine in de bus te krijgen. Uit al de mensen die voor 25 november 2021 inschrijven trekken we op dinsdag 30 november 2021 willekeurig een winnaar.

Niet gewonnen, niet getreurd, je krijgt van ons steeds een overzicht van de laatste uitgaven van StoryLand.