OPSPORINGSTEAM SCHOTEN 2 

MARC PERNEEL

Ook hier vormt het leven van Vicky de rode draad door beide verhalen. Marc Perneel slaagde er weer in de personages in zijn boek gedetailleerd uit te werken zodat je ook nu meegezogen wordt in de dramatische gebeurtenissen in Schoten.

 

Burenruzie.

Het is geen toeval  dat twee achterburen, elk met een zeer apart karakter vroeg of laat in de clinch gaan. Pas als er een lijk wordt ontdekt komt de ontknoping. Het achterbaks karakter van de ruziënde buren bezorgt het rustige Schoten heel wat spanning.

 

De Tuinman.

Tim werd als klein kind geplaatst omdat zijn moeder niet voor hem kon zorgen. Toch komt hij zeer goed terecht. Na zijn opleiding als tuinman, wordt hij conciërge-tuinman op een domein. Het paradijselijk leven van het rijke koppel komt abrupt tot een einde als de tuinman verdwijnt.

 

Marc Perneel

Marc Perneel (°1953) was professioneel actief als psychotherapeut en coach. Naast zijn praktijk was en is hij nog steeds actief in de natuur; bio-groentetuin en bosonderhoud. De rode draad in zijn leven is het zoeken naar diepere betekenissen en het begrijpen van menselijke gedachtegangen. Naarmate hij zijn professioneel leven achter zich liet, ontstond er ruimte voor spannende detectiveverhalen en intrigerende romans.

Aantal blz: 242
Druk: Paperback
ISBN: 9781913980221
PRIJS €19,98