Nieuwe medewerkers voor een optimale dienstverlening

Het is druk bij StoryLand. In juni verwachten we 5 nieuwe boeken en die willen we omringen met de grootste zorg. Daarnaast zijn er de talrijke manuscripten die gelezen moeten worden. Ook onze plannen om in Nederland een vestiging te openen vragen aandacht. Ons team was dus dringend aan uitbreiding toe en met trots stellen we jullie onze nieuwe medewerkers voor.

Lise Van den Bergh

Lise Van den Bergh

Customer service manager

Lise heeft in het verleden al bewezen over een krachtige pen te beschikken en heeft een grondige kennis van de werking van sociale media. Ook aan organisatietalent ontbreekt het haar niet.
Zij zorgt voor de ondersteuning van de auteurs neemt de aanwezigheid op sociale media voor haar rekening, helpt bij het organiseren van events, schrijft persberichten en onderzoekt nieuwe marketingmogelijkheden. Kortom Lise gaat ervoor zorgen dat de auteurs bij StoryLand in de watten gelegd worden en de nodige aandacht krijgen.

 

 

 

Jason St Just

Jason St. Just

Sales and business developer manager

Jason is Canadees van geboorte, leefde enkele jaren in Frankrijk maar is nu neergestreken in Vlaanderen.
Het hoeft dus niet gezegd dat hij zowel Engels als Frans goed machtig is, wat met de aankomende internationalisering van StoryLand aardig van pas komt. Bovendien heeft hij journalistiek en grafische vormgeving gestudeerd. Hij heeft een commerciƫle geest, is veelzijdig en zelf ook auteur. Dit maakt hem algemeen inzetbaar. Jason zal voor ons enerzijds verantwoordelijk zijn voor de contracten met de auteurs en met de nieuwe verkooppunten.

 

 

 

Al onze medewerkers hebben een ruime belangstelling en passie voor auteurs en hun boeken. Zonder dit was het niet mogelijk onze auteurs het gevoel te geven dat ze in een warm nest terechtkomen, dat zij op de welgemeende en hartelijke belangstelling en hulp van onze medewerkers kunnen rekenen.

We wensen hen van harte welkom bij StoryLand.

Met de uitbreiding van het team, hebben we meteen ook de capaciteit van StoryLand verdubbeld. Als je dus nog een manuscript hebt, stuur het ons op via ons manuscriptenformulier en misschien kunnen we weldra aan jouw project beginnen.