LENNA DUFIN


Lenna DuFin schrijft meeslepende, emotionele romans, erotische kortverhalen en erotische romans. Met haar debuutroman, Mijn ster aan de hemel, publiceert ze haar eerste roman in 2022. De liefde voor lezen en schrijven heeft ze sinds haar kinderjaren. Haar droom was altijd al om haar passie te delen met haar lezers.

Lenna DuFin woont samen met haar echtgenoot en haar drie kinderen uit een vorig huwelijk. Op de rand van de provincie Antwerpen met Vlaams-Brabant werkt ze intussen aan een tweede roman.

Lenna Dufin bij StoryLand

Lenna Dufin vertelt haar verhaal via StoryLand

Ze schrijft onder de naam Lenna Dufin en is opgegroeid met een passie voor het woord. Jarenlang was lezen haar hobby en kriebelde het om zelf een boek te schrijven, om haar eigen creativiteit op papier om te zetten. Ze begon met schrijven, vorderde aardig, totdat haar tweede dochter werd geboren met vier aangeboren hartafwijkingen.

Boeken


 

Mijn ster aan de hemel - Lenna Dufin

Mijn ster aan de hemel

Kara is een jonge vrouw die het perfecte leven leidt. De job van haar dromen, een gelukkig huwelijk, een zoontje en een tweede baby onderweg. Bij de geboorte van Falke, wordt Kara’s hele wereld op z’n kop gezet. Ze belandt in een intense rollercoaster die Kara terugneemt naar haar turbulente jeugdjaren, wanneer haar jeugdliefde vecht tegen kanker.