HERINNER EN ONTHOU

FRAN GENIS

Na een dringende kosmische oproep eonen geleden heeft Nelah zich aangesloten bij het verzet om de mensheid te redden van de duistere krachten, die de aarde gevangen houden. Het verzet reïncarneert deze zielen naar de aarde, alwaar ze met hun missies, met behulp van hun zielenteams onder leiding van Teamleider Qin-Li, toewerken naar het eindspel.
Echter, zodra Nelah op aarde is gereïncarneerd in een nieuw leven, weet ze haar missie niet meer. Ze kan slechts op haar intuïtie en gevoel afgaan. Door haar Elfenziel is zij, als één van de weinige zielen in het verzet, in staat het Elfenlied in haar aardse levens te downloaden. Met dit lied, dat op een bepaalde manier en op een bepaalde tijd moet worden gezongen, kan de mensheid bevrijd worden van haar ketenen.
Als Nell lukt het haar om het lied te downloaden, maar ze wordt vermoord, voordat ze haar missie kan voltooien. Ook haar volgende levens worden bemoeilijkt omdat haar bijzondere Elfenziel de duistere krachten aantrekt. In haar laatste leven, als Naomi, brengt ze haar gehele verzetsteam naar het moment waar het allemaal op aankomt. Maar: ze krijgt slechts één kans…​

Aantal blz: 366
Druk: Paperback
ISBN: 9781913980610
PRIJS €21,99