GELOOF MIJ

CHRIS CHRISTIE

​GELOOF MIJ

 

Tijdens een skivakantie springt Roderick in een ravijn en breekt hij zijn rug. In enkele fatale seconden wordt het leven van het ganse gezin verwoest. Hij wordt clandestien geopereerd in Gasthuisberg en de dokter red hierdoor zijn leven maar hij is echter verlamd. Ze worden geconfronteerd met onverklaarbare zaken en Roderick kan twee jaar later terug gaan. Door het ongeluk leert de moeder van Roderick de liefde van haar leven kennen en de levens van iedereen zullen voor altijd veranderen. Gebaseerd op waargebeurde feiten.

 

Chris Christie heeft met “Geloof mij” een verhaal neergeschreven over liefde en hoop en hoe in het leven alles voorbestemd is en dat soms het onmogelijke toch mogelijk is . Het is echter ook een verhaal over liefde , loslaten en het besef dat liefde soms niet genoeg is.

 

 

 

Bio

 

 

Chris heeft als interieurontwerpster een carrière van 35 jaar achter de rug met projecten in het binnen-en het buitenland.  Ze heeft veel gereisd en allerlei mensen ontmoet en met deze roman vertelt ze het exceptionele waargebeurde verhaal van haar zoon die ,met een gebroken ruggengraat na een skiongeval ,twee jaar later terug gaat.

Aantal blz: 328
Vorm: paperback
ISBN: 9781913980139
PRIJS €19,80