CHRIS DELAET


Chris Delaet woont in Mol en is gehuwd met Dirk. Ze heeft twee volwassen kinderen, Matthias en Thalia. Ze geeft leiding aan een team van 25 mensen die werkzoekenden helpen bij hun zoektocht naar werk.

Het leven van Chris Delaet gaat niet over rozen. Drie jaar geleden kreeg ze de diagnose borstkanker. Het inspireerde haar, om met haar passie voor misdaadverhalen, een boek te schrijven. Het is een heel persoonlijk boek geworden waarmee ze een inkijk wil geven in het leven van een kankerpatiƫnt, zonder een boek over kanker te schrijven.


 

Chris Delaet bij StoryLand

Ook het tweede boek van Chris Delaet via StoryLand

Een dodelijk geschenk uit de hemel is het tweede boek van Chris Delaet in de misdaadserie met Jessie De Roover. Chris Delaet koos opnieuw voor een samenwerking met uitgeverij StoryLand om ook de uitgave van dit geesteskind te verzorgen.
Chris Delaet bij StoryLand

Delaet Chris geeft haar boek uit via StoryLand

Chris Delaet uit Mol koos ervoor om haar boek uit te brengen via StoryLand. Het verloren meisje is een misdaadroman dat zich deels afspeelt op een cruiseschip in de Middellandse Zee en deels in Antwerpen. Het hoofdpersonage wordt ze gedwongen haar werk als commissaris moordzaken sneller op te nemen dan voorzien.

Boeken


 

Een dodelijk geschenk uit de hemel - Chris Delaet

Een dodelijk geschenk uit de hemel

Commissaris Jessie De Roover gaat naar haar familie in Mol voor een laat Nieuwjaarsfeest en schiet de lokale politie ter hulp bij de homejacking. Maar er is meer aan de hand en Jessie smijt zich in het onderzoek waardoor ze gescheiden wordt van haar gezin. Jessie raakt verscheurd door de vele gebeurtenissen zowel op professioneel als...
Het verloren meisje - Chris Delaet

Het Verloren Meisje

Het Verloren Meisje is een spannende thriller van Chris Delaet dat zich deels op een cruise in de Middellandse Zee en deels in Antwerpen afspeelt. Al gauw neemt haar vakantie een dramatische wending en wordt ze gedwongen haar werk als commissaris moordzaken sneller op te nemen dan voorzien.