Ila De Troyer


Ila de Troyer is een jongvolwassen vrouw  die enige tijd geleden haar passie voor schrijven van verhalen ontdekt heeft. Al sinds haar jongere jaren fantaseert ze over alles en nog wat en daar wou ze wat mee doen. Ze zette haar verhalen op haar persoonlijke blog en kreeg hierop zoveel positieve reacties dat ze, gemotiveerd door deze aanmoedigingen, contact opnam met StoryLand.

Wij weten uit ervaring dat er heel wat talent zit onder deze jonge schrijvers. Zo ook met Ila. Ze heeft een vlotte schrijfstijl en neemt de lezer mee in haar verhaal vanaf de eerste bladzijde. Haar dialogen komen natuurlijk over, en dat maakt dat je jou ,als lezer, makkelijk kan inleven in het verhaal.

Ila De Troyer bij StoryLand

Ila De Troyer, nieuw talent bij StoryLand

Graag stellen we Ila de Troyer voor. Zij is een jongvolwassen vrouw van vierentwintig die enige tijd geleden haar passie voor schrijven van verhalen ontdekt heeft. Al sinds haar jongere jaren fantaseert ze over alles en nog wat, en daar wou ze wat mee doen. Hartenbreker King is haar debuut.

Boeken


 

Hartenbreker King - Ila De Troyer

Hartenbreker King

Leah is een jongvolwassen vrouw die verzot is op metal muziek. Samen met haar beste vriendin Morgane gaat ze naar een concert van de bekende Belgische metal band ‘Lure The Sirens’ die naast hun fantastische muziek vooral zo populair werden door hun aantrekkelijke looks. Als ze de King, de leider van de groep, leert kennen kan ze maar niet stoppen met aan hem te denken. Zo komt ze in een ingewikkelde maar ook wel intense en gepassioneerde relatie terecht.