MARJOLEIN CLAEYS


Ik ben Marjolein Claeys en gelukkig getrouwd. In het dagelijks leven was ik een receptionist in een hotel in Brugge. Ik schrijf al vanaf mijn 12 jaar, misschien zelfs vroeger. Ik heb altijd van verhalen gehouden, is het nu om te lezen of zelf te schrijven. Even heeft deze hobby stilgelegen maar nu heb ik het herontdekt en laat ik het niet meer los.

Marjolein Claeys schrijft young adult en fatasy-boeken.

auteur Marjolein Claeys bij StoryLand

Claeys Marjolein vervoegt uitgeverij StoryLand

Marjolein Claeys geeft haar boek uit via Uitgeverij StoryLand StoryLand biedt zowel de gevestigde auteur als jong talent de kans om een maximale winst uit hun noeste arbeid te halen. Het is dan als uitgeverij ook een verademing te zien hoeveel bruisend talent er onder onze bevolking is die ook echt iets met hun werk […]

Boeken


 

De gekrachtigden van NIzara - Marjolein Claeys

Nizara

De gekrachtigden vormen een klein deel van de bevolking op het eiland Nizara. Zij kunnen de elementen manipuleren, genezen met een handopleg of hebben nauw contact met dieren. Lees dit spannend boek en ontdek waarom één voor één Gekrachtigden verdwijnen. Zal het tij nog gekeerd kunnen worden?

Katrina

Katrina van Marjolein Claeys is een echt “girly”-boek voor jongvolwassenen, zo herkenbaar en waanzinnig knap geschreven. Uitgegeven via StoryLand.